Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Sněhová bouře v USA přinesla i radostnou událost: Shirley porodila na bobech!

Autor: so - 
26. ledna 2014
07:30

Sever Spojených států úpí pod nárazy mrazivé zimy, poslední sněhová bouře přinesla ale jednu velmi radostnou událost: žena z Philadelphie porodila zdravou holčičku. Ne v sanitce nebo v autě, ale na bobech!

„V noci mne probudily kontrakce. Stahy přicházely každých deset minut, takže jsme si s manželem mysleli, že máme ještě dost času dostat se bezpečně do nemocnice. Když jsem se ale sprchovala, kontrakce se uspíšily. Bydlíme v takové ulici, která je do kopce, a tak na tom náledí manžel nemohl zaparkovat až před domem. Tak mne položil na boby, které na dvorku pohodily děti, a začal mne táhnout k autu. A v tom to na mě definitivně přišlo, dítě už dále nevydrželo čekat,“ uvedla maminka Shirley Bonanni.

Porodu se kraji příjezdovky tedy ujal nastávající otec Fabian s pomocí sousedů. Radily mu i záchranářky prostřednictvím nouzové linky. Novorozce pak zabalili do přikrývek a odnesli do domu, kde vyčkali, až si sanitka probije cestu zasněženým městem. Dlužno dodat, že Shirley i její dcera Bella Sophia jsou zcela v pořádku.

nicol30 ( 26. ledna 2014 09:59 )

Brrr to je mrazivé přivítání na svět. Hlavně, že jsou v pořádku.

Zobrazit celou diskusi