Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Miliardář zdvojnásobil nabídku: 2,6 miliardy muži, který svede mou dceru lesbičku!

Autor: shp - 
24. ledna 2014
21:23

Hongkongský miliardář Cecil Chao chce evidentně vnoučata za každou cenu. Poté, co nabídl za svedení své lesbické dcery v přepočtu 1,3 miliardy korun, se rozhodl svou štědrou nabídku ještě zdvojnásobit. 20 tisíc mužů totiž zklamalo a jeho drahá dcerka stále žije s ženou!

Výstřední hongkongský milionář Cecil Chao se stal světoznámým v září roku 2012, kdy nabídl 1,3 miliardy muži, který svede jeho lesbickou dceru a změní její orientaci na heterosexuální.

Vidina zbohatnutí hnala tisíce mužů za Gigi Chao, jenže ta jejich nabídky hromadně odmítala. „Pro všechny muže, kteří se snaží zbohatnout – neztrácejte svůj čas. Svůj zájem zaměřte na Cecila Chao,“ napsala úspěšná manažerka na svém Facebooku.

Paradoxní je, že sám Cecil Chao se nikdy neoženil. „Proč mít jednu květinu, když můžete mít celý les?“ prohlásil v jednom z televizních rozhovorů. Teď nabízí celých 2,6 miliardy tomu muži, který přesvědčí jeho dceru, že muži jsou lepší než ženy.

Gigi však ví svoje. „Nemyslím si, že když ke mně přilákají muže peníze, tak že některého z nich shledám atraktivního,“ říká sympatická žena, která svou lásku již dávno našla.

ruudazvostravy ( 25. ledna 2014 13:20 )

Vono yako starího psa noveym kouskům nenaučýš,tak teplou kchundu ani f mrazáku nevochladíš.

pavlos67 ( 25. ledna 2014 02:00 )

No...pokud to neni vyblitek analfabetnich redaktoru Blesku,kde dnes dela kazdy obejda z ulice,tak zarazejici zustava fakt,ze nekdo kdo dokaze vydelat miliardy,je tak zaostaly v myslence,ze zmena sexualni orientace je mozna..Spis to vidim na prvni moznost...obejda napsal kachno-clanek

jahodove_ticho ( 24. ledna 2014 22:03 )

Chce to Rocca Siffrediho, ten by jí naučil

lynx ( 24. ledna 2014 21:30 )

Tak píší, že na to prý v Indii maji jakousi speciální metodu...

Zobrazit celou diskusi