Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Útok kyselinou: Kamarádku znetvořila, protože se jí smála, že je ošklivá!

Autor: shp - 
24. ledna 2014
09:44

Soud ve Velké Británii dospěl k verdiktu v ostře sledovaném případu Naomi Oni (21), kterou kyselinou znetvořila její kamarádka Mary Konye (21). Porota totiž projednávala možnost, že přítelkyni navedla k brutálnímu aktu sama Oni, která chtěla plastiku a toužila po slávě. Nakonec to vyšetřování nedokázalo.

Konye se maskovala muslimským šátkem a svou kamarádku, která pracovala jako prodavačka spodního prádla Victoria’s Secret, pronásledovala cestou domů. V nestřežený okamžik ji chrstla kyselinu do obličeje. Oni skončila s vážnými popáleninami obličeje i hrudi.

Jenže když došlo na vyšetřování, našla policie v počítači Oni mnoho odkazů o modelce Katie Piper. Krásnou blondýnu znetvořil její zhrzený expřítel, ona však po děsivém útoku prodělala plastiku, získala zpět krásu a stala se modelkou tak úspěšnou, že se jí o takové kariéře mohlo před útokem jen zdát.

Policie tak pojala podezření, že si Oni způsobila zranění sama, aby se stala slavnou. Když vyšetřovatelé získali záběry z průmyslové kamery, domnívali se, že Oni Konye navedla, aby ji znetvořila. Nic z toho se však neprokázalo!

U soudu byla dnes Konye uznána vinnou. Výše trestu bude oznámena při dalším stáním. Jméno Oni bylo nadobro očištěno. S útokem neměla nic společného, o Piper se zajímala jen proto, že ji zajímal její příběh.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi