Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

To je Anička (3), které dala matka fridex do jogurtu: Proč se jí chtěla zbavit?

Autor: ljš - 
20. ledna 2014
20:34

Ještě naštěstí nerozumí tomu, co se stalo. Celý život ale bude muset žít s vědomím, že ji chtěla zabít její vlastní maminka. Člověk, který ji měl milovat a chránit. Co si jen myslet o ženě, která se rozhodne zavraždit své dítě, navíc tak bolestivým a mučivým způsobem? Dvaadvacetiletá Anna J. toho schopná byla, holčičku, která nese její jméno, zachránila jen duchapřítomnost a statečnost jejího tatínka...

Blesk dnes holčičku, která jen o vlásek unikla smrti, navštívil v motolské nemocnici. Přestože je její tělíčko stále napojené na přístroje, je již stabilizovaná a mimo ohrožení života. Dokonce se dokáže na svého tatínka usmát a hrát si spolu s ním s panenkami.

Byla vzteklá, tvrdí sousedé

Aniččina matka měla podle sousedů i příbuzných psychické problémy. Ruce má prý od sebepoškozování samou jizvu a je také velmi vznětlivá. Na manžela prý často křičela nejen v bytě, ale i na veřejnosti.

Podle dědečka malé Aničky, která kvůli její zlobě málem přišla o život, se jí chtěla zbavit, protože si přála, aby veškerou pozornost rodiny měl její druhý potomek.

"Měla to prý udělat proto, že máme radši Aničku, než jejího bratříčka Martínka. Anynka byla u nás často, brali jsme si ji k sobě. Martínkovi je rok, tak to moc nešlo," vysvětlil Blesku otec manžela vražedkyně, co mohlo Annu J. k činu vést.

Velký rozhovor s otcem Aničky už v ZÍTŘEJŠÍM TIŠTĚNÉM BLESKU:

* Otřesné detaily pokusu o vraždu

* Už dříve chtěla vraždit?

* Proč od ní neodešel