Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Z KLDR rovnou do léčebny: Basketbalista Rodman se chce zbavit závislosti na alkoholu!

Autor: ČTK - 
19. ledna 2014
09:20

Sotva se vrátil domů z KLDR od svého přítele Kim Čong-una, nastoupil protialkoholní léčbu. Kontroverzní basketbalista Dennis Rodman má přitom problémy s alkoholem už dlouhou dobu. Naposledy si zavařil, když pod vlivem naznačil, že je misionář Kenneth Bae vězněn v Pchjongjangu právem.

Bývalý špičkový americký basketbalista Dennis Rodman zahájil dobrovolně protialkoholickou léčbu. Informovala o tom dnes agentura Reuters s odvoláním na Rodmanova mluvčího.

Stalo se tak jen pár dní poté, co se kontroverzní hráč vrátil do Spojených států ze Severní Koreje, kam jezdí opakovaně navštěvovat svého údajně blízkého přítele, komunistického diktátora Kim Čong-una.

Někdejší hvězda NBA nastoupila do protialkoholní léčebny před několika dny. Místo, kde se Rodman léčí, nebylo zveřejněno.

Rodman se vrátil tento týden domů z cesty do KLDR, kde byl slavit Kimovy narozeniny. Jako dárek pro severokorejského vůdce zorganizoval utkání bývalých hráčů NBA se severokorejským národním týmem.

Při cestě do KLDR Rodman vyvolal rozhořčení, když naznačil, že americký misionář Kenneth Bae zadržovaný Pchjongjangem je vězněn oprávněně.

Basketbalista se později za své výroky kolem Baea omluvil s tím, že měl náročný den a hodně pil. "Měl jsem velmi stresující den. Můj sen o basketbalové diplomacii se začal rozpadat. Pil jsem," přiznal tehdy novinářům Rodman.

ruudazvostravy ( 19. ledna 2014 12:48 )

Noyo no,von tendle nadrženey židobolševyckey Hawlofskey režym ye taki závysley na každý mr.tce,kerá se sem ymportuye z ÚSstánu.

marie60 ( 19. ledna 2014 12:31 )

 Asi má pořád naváto,když s takovým šikmookým p.rasetem může kámošit.

zabibol ( 19. ledna 2014 10:38 )

Tak proto se zastával toho komunistického vraha. Měl pořádně naváto.

Zobrazit celou diskusi