Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neposkvrněné početí: Jeptiška porodila chlapce, o těhotenství ale vůbec nevěděla!

Italská jeptiška ve středu porodila syna. Vůbec netušila, že je těhotná!
Italská jeptiška ve středu porodila syna. Vůbec netušila, že je těhotná!  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: pom - 
18. ledna 2014
12:54

Velké překvapení čekalo ve středu na jeptišku z italského města Rieti. Ve středu ráno dostala křeče do břicha, a tak si zavolala sanitku. O několik hodin později porodila zdravého chlapce! Vůbec přitom netušila, že je těhotná.

Jednatřicetiletá jeptiška porodila ve středu zdravého chlapce, jenž vážil 3 a půl kilogramu, informovala italská média. Příběh je o to zajímavější, že žena vůbec netušila, že by mohla být těhotná!

Překvapení to bylo i pro ostatní jeptišky z kláštera v italském městě Rieti, kde žena žije. Ve středu ráno ji začalo bolet břicho, a tak si zavolala sanitku. Nešlo však o žádné žaludeční potíže, jak jeptiška očekávala.

"Nevěděla jsem, že jsem těhotná. Jen mě bolelo břicho," řekla podle italské agentury ANSA jeptiška po porodu.

Chlapec přišel na svět zdravý, mladá matka ho pojmenovala Francesco - po papeži Františkovi. Je to jedno z vůbec nejpopulárnějších italských jmen - díky italskému patronovi Františkovi z Assisi, jenž je v zemi jedním z nejmilovanějších svatých.

Podle dosavadních zpráv jeptiška vůbec neuvažuje o tom, že by dítě dala pryč, naopak - chce naplno zastat roli matky a o svého syna se postarat. Kdy a s kým jeptiška otěhotněla, však zatím zůstává záhadou.

mortis69 ( 18. ledna 2014 23:48 )

Vstoupil do ní duch svatej

nezmarm ( 18. ledna 2014 18:58 )

I jeptiska je jenom clovek. Hlavne at jsou oba zdravi. Jeptisky (na rozdil od fararu) jsou velmi uzitecne. Delaji praci, kterou nikdo jiny delat nechce.

nezmarm ( 18. ledna 2014 18:53 )

Janinko, prekvapilo me, jak jste sectela a informovana (ale ta cestina). O tom, ze by Marie byla dvorni damou Herodesovy manzelky jsem neslysel, ale je to pravdepodobne a velmi logicke. Logicke je i to, ze Herodes chtel zabit sveho levobocka, aby odstranil potencionalni hrozbu pro sve legalni deti. Jezis byl velmi dobry psychotronik a lecitel, vedel, jak pracovat s lidskym vedomim a energii. Diky tomu, ze vedel jak s tim pracovat, pouzil ucinek placeba a uzdravil mnoho lidi. Neb jedina a obrovska pravda je, ze telo ma uzasne sebeozdravovaci schopnosti, ve kterych mu brani lidsky mozek. Strach, panika, negativni postoj, to vse brani telu v procesu uzdravovani. Nas mozek je ten zazrak a nas mozek je ten lecitel. V bibli je mnoho zajimavych veci a jednou z nich je pravdive rceni: "Ver, a vira tva te uzdravi." Je mnoho pripadu, kdy se na smrt nemocni vylecili, ochrnuti zacali chodit atd. Vsechno jen proto, ze meli vuli se uzdravit a pracovali na tom. Samozrejme, ze jsou onemocneni, ktera jsou opravdu nevylecitelna. Jenze kdyz Jezis nemohl nekomu pomoci, tak se to jaksi obeslo, protoze tu bylo mnozstvi tech, kterym pomohl. Cirkev ve sve podstate je ten dabel, ktery ovlada temer cely svet. Je to jedno, jestli je to cirkev katolicka, evangelicka ci lutheranska, krestan nebo mohamedan. Nejblize pravde je budhismus, protoze tam se pracuje s lidskou energii a pouzivaji se bylinky. Proto se tolik lidi obraci ke stare cinske medicine. Ale to jsem uz hodne odbocil. Pravdou je, ze cirkev je velmi povrchni a falesna a je to nejvetsi humbuk v historii lidstva. Nemuzu ani verit tomu, jak cirkev v dnesni tak technicke a civilizovane spolecnosti je schopna vymyvat mozky vedcum, lekarum, pravnikum, inzenyrum atd. Vsichni jako stado jdou poslusne kazdou nedeli do kostela a mysli si, ze kdyz se pomodli Otcenas, tak jim Buh odpusti jejich hrichy, ktere pachali cely tyden. Jejich svedomi je pak ciste a oni muzou dal provadet ruzne prasarny. A cirkev vladne svetu a hrabe majetky.

chanel5 ( 18. ledna 2014 18:26 )

O tom Kašmíru jsem taky četla...nevím jak se mi tam to lyšla dostalo. Omlouvám se za chyby. I slovo dokonce jsem taky trochu změnila.

chanel5 ( 18. ledna 2014 18:24 )

Podobné dokumentární filmy jsem rovněž viděla, hodně z toho co píšeš je mi známé, na Dänikenovy přednášky jsem kdysi chodila, umí diváky strhnout a to co prezentuje je zajímavé i když ne se vším jsem souhlasila. Ale, že měl být otcem Jéžiše Herodos sám, to je pro mne nové. Díky za info. O tom Kašmíru jsme taky lyšla, dokoce ukazovali jeho hrob. No kdoví co je na všem pravdy, v každém případě ne to co nám prezentuje církev.

Zobrazit celou diskusi