Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Michelle Obama zahání myšlenky na rozvod: Cvičením a jógou!

Autor: simao - 
16. ledna 2014
19:55

Michelle Obama oslaví již zítra 50. narozeniny. Šťastné období však nezažívá. Spekuluje se o chystaném rozvodu s manželem Barackem Obamou kvůli hluboké krizi ve vztahu a údajným Obamovým záletům! První dáma USA však má svůj způsob, jak upustit páru. V tělocvičně. V unikátním rozhovoru však prozradila, že i tady chystá změny.

Michelle Obama je známá svým aktivním přístupem k životu, který ráda propaguje. Aerobic, fitness, jízda na kole - nic z toho jí není cizí. Z tělocvičen a sportovních akcí nejrůznějšího druhu jsme již viděli řadu jejích fotografií a záběrů.

Před blíží se oslavou padesátin, které má první dáma Spojených států již zítra 17. ledna, nestrádá Michelle po fyzické stránce, ale spíš po psychické. Spekulace o rozvodu s americkým prezidentem Obamou neberou konce. Našla se v Obamově životě jiná žena, která ho okouzlila? Jmen se již objevilo několik, žádné však ne podložené. V době, kdy Evropa zaregistrovala manželské problémy a zálety francouzského prezidenta Hollanda, se však ještě větší pozornost upírá právě k Obamovým. Ti se však uzavřeli za hradbu mlčení.

Michelle Obama poskytla před padesátinami jediný rozhovor. Časopisu People. Vyjde právě na její kulatiny, nicméně již nyní z něj unikly některé střípky. Točí se však především kolem toho, že první dáma chce být i po padesátce "šik" ženou. V tělocvičně však chystá změny.

Své cvičení zacílí na lepší rovnováhu a pružnost. "Posunu se od zaměření na tuková ložiska, i když to je stále hodně důležité, tedy od náročného kardia a běhu, k věcem jako jóga, které mě udrží ohebnou," řekla Michelle časopisu People. Bude tak jógou zapomínat na bolestivý rozvod a nebo Obamovi nakonec krizi překonají?

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ladybug ( 17. ledna 2014 02:35 )

No Cinderelko, já Michelle nemusím, ale Obama je fakt fešák. Doufám, že ale předejdou rozvodu.

cinderella1 ( 16. ledna 2014 22:33 )

Jen Cesi jsou krasni, jen Cesi jsou chytri, jen Cesi jsou oblibeni ...ach Boze! Kam jste lidi dali rozum???

cinderella1 ( 16. ledna 2014 22:31 )

Presne tak japos22 A je uplne jedno, jestli Obamova dela party s honosnym jidlem nebo bez nej ...stejne by ji i tak pomlouvali ...ze utraci tax payer money!

cityjail ( 16. ledna 2014 21:28 )

Bože jak jsem šťastný,že vím že USA mají tak skvělou první dámu,která umí jezdit na kole a na rozdíl od většiny vdaných Američanek ještě neváží 200kg God Bless,Michelle!!! Ten Barack to je ale mezinožník vtíravý,že takové Very super girl zahejbá.No třeba se tady dočtem za tejden,kolikrát nasadila parohy ona jemu

japos22 ( 16. ledna 2014 20:50 )

Pleskáči by si měli taky zacvičit a zasouložit, prý je to dobré na IQ, jak píší v jednom svém článku

Zobrazit celou diskusi