Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Obraz hněvu z nebes: Matka se snažila vyhnat syna z vody, zabil ji blesk!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: shp - 
16. ledna 2014
10:57

S rodinou byla na pláži v brazilském Sau Palu, když se z ničeho nic přihnala bouře. Rosangela Biavati (†36) se snažila vyhnat svého syna z vody, aby se mu nic nestalo. Zběsile mávala rukama, na což krutě doplatila. Ženu zasáhl blesk!

Manžel Rosangely řekl, že se jeho žena snažila máváním upozornit syna a synovce, aby vylezli z vody, protože se počasí rychle začalo zhoršovat. „Začalo se zatahovat, a proto jsme se rozhodli odejít. Já jsem nakládal naše baťohy do vozu, děti byly na pláži,“ prohlásil smutně Leandro Lopes Santos Daily Mailu.

Rodinný výlet se ale během okamžiku změnil v neuvěřitelnou tragédii. „Další minutu moje žena ležela na zemi, byl jsem v šoku,“ dodal manžel. „Když jsem viděl svou sestru na zemi, snažili se jí lidé oživit masáží srdce,“ prohlásil Elias Biavati, bratr Rosangely.

Oživování byla marná

Podle něj jeho další sestra, která byla tou dobou také na pláži, utržila při zásahu blesku monokl. Příbuzným ani přivolaným záchranářům se bohužel nepodařilo Rosangelu zachránit. „Jsme všichni zničeni ze ztráty blízké,“ dodal Biavati.

lysohlavek02 ( 16. ledna 2014 16:04 )

kozívydavatelství..nechlastej tolik to kozí mlíko babo vymletá...běž radši rozdojit kozla ..třeba tě za to fajnově pojebe

abvydavatelstvi ( 16. ledna 2014 15:42 )

Ahoj neandrtalce .... to platí hlavně pro tebe.... z vexlu u tuzexu si do dnes oveseny zlatem.... tak se vyhybej bouřkam .... aby jsi zle neskončil... .

lysohlavek02 ( 16. ledna 2014 15:31 )

kozívydavatelství..poučuj tu tvojí zapařenou prrdel ..je stejně blbá a hnusná jako ty!

andorea ( 16. ledna 2014 13:15 )

Taky nad tím titulkem kroutím hlavou.

kukuku ( 16. ledna 2014 12:48 )

Asi i mezi redaktory Blesku pronikají pomatení lidovci, kteří nechápou, že blesk je elektrostatickým výbojem a považují ho za hněv bohů a podobných neexistujících individuí.

Zobrazit celou diskusi