Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Smrtící hra: Bráška (†7) a sestřička (†8) se omylem zamkli v truhle a udusili se!

Autor: shp - 
14. ledna 2014
09:30

Byla to nevinná dětská hra, která skončila naprosto fatálně! Lexi (†8) a Sean (†7) Munroeovi z amerického Franklinu se omylem zamkli v truhle, která se stala jejich rakví. Nedokázali se z ní totiž vysvobodit a uvnitř se udusili.

Lexi s Seanem si hráli a vlezli do truhly, kterou lze otevřít jenom z venku. Dostali se tak do pasti, ze které nemohli ven. I když křičeli, nebylo je slyšet. Truhla byla totiž poblíž televize, která měla hlasitě puštěný zvuk, takže zoufalé děti nebylo slyšet.

V domě přitom bylo několik dospělých včetně otce Seana, který sledoval v televizi fotbal. Nikdo však děti neslyšel. Když je objevili v sobotu večer, byly již mrtvé a nedalo se jim nijak pomoci.

Rodiče koupili truhlu před mnoha lety z druhé ruky. „Oba jsou smrtí děti naprosto zdevastování,“ řekl bratr otce Eric Munroe webu Bostonglobe. Policisté vyšetřují smrt dětí jako nehodu.

cinderella1 ( 14. ledna 2014 15:51 )

Tam podezrele ticho rozhodne byt nemohlo, kdyz byly zaple dve televize ...pri americkem fotbalu obycejne nebyva takove ticho jako pri sachovem turnaji.

cinderella1 ( 14. ledna 2014 15:46 )

A jinak jsi normalni spendliku?

cinderella1 ( 14. ledna 2014 15:44 )

negomba pises ...nebo že je už dlouho neviděly ani neslyšely pokřikovat?? A jak ty vis jak dlouho je otec vlastne nevidel? ...bylo to 10 minut, 20 minut, nebo jak dlouho? Matka nebyla doma, v baraku hraly dve televize, byla to proste nestastna nahoda! A pokud bude otec neco nenavidet, tak to bude nejspis ta starozitna truhlice s automatickym zamkem.

negomba ( 14. ledna 2014 14:05 )

V domě plno dospěláků a nikomu nebylo divné, že se děti kolem třeba nehoní, nebo jinak nehrají, nebo že je už dlouho neviděly ani neslyšely pokřikovat?? V truhle je našli až večer? No co je to za rodiče prokristapána! Je to hrubá nedbalost rodičů s tak otřesně tragickým koncem. To je opravdu na mašli jak tu řekl namoroman a samozřejmě souhlasím s to-snad-ne. Rodič by měl zbystřit když je podezřelé ticho.. Věřím, že otec bude již nadobro fotbal nenávidět.

zaviracispendlik ( 14. ledna 2014 12:16 )

děti ho nerušily jestli je tam nestrčil, aby měl klid na fotbal

Zobrazit celou diskusi