Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

V Praze hořel kamion! Zablokoval část okruhu

Nehoda kamionu v Lochkovském tunelu obousměrně odstavila komunikaci na tři hodiny.
Nehoda kamionu v Lochkovském tunelu obousměrně odstavila komunikaci na tři hodiny.  (Autor: Týdeník Policie)
Autor: ČTK, lvi - 
13. ledna 2014
07:39

V Lochkovském tunelu na dálničním okruhu kolem Prahy dnes brzo ráno hořel polský kamion. Nikomu ze dvou členů posádky se nic nestalo. Škoda na kamionu se odhaduje na 1,3 milionu korun, škoda na tunelu bude teprve stanovena.Tunel byl kvůli požáru zhruba tři a půl hodiny obousměrně uzavřen, vyplývá z informací Národního dopravního informačního centra (NDIC).

Příčinou ohně byla podle hasičů nejspíše technická závada kamionu. Hořel v tunelové troubě směřující od dálnice D1 k dálnici D5. V tubusu v opačném směru mohou auta od zhruba 6:30 projíždět obousměrně. "V pravé tunelové troubě bude probíhat kontrola a odstraňovaní následků po požáru," uvedlo NDIC. Práce by měly trvat asi týden.

Nehoda kamionu v Lochkovském tunelu obousměrně odstavila komunikaci na tři hodiny. Nehoda kamionu v Lochkovském tunelu obousměrně odstavila komunikaci na tři hodiny. | Týdeník Policie

Tunel byl nejprve kvůli požáru kamionu uzavřen od 1:30 jen ve směru k D5, po zhruba hodině se uzavírka rozšířila na oba směry. Po 6:00 byl provoz obnoven tubusem, který oheň nezasáhl, nejprve ve směru k dálnici D1, o půl hodiny později obousměrně.

Zobrazit celou diskusi