Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Čtyři lidé zahynuli při pádu letadla v západním Německu

Na palubě malého letadla byli dle všeho čtyři lidé. Ani jeden z nich však nepřežil.
Na palubě malého letadla byli dle všeho čtyři lidé. Ani jeden z nich však nepřežil.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK - 
12. ledna 2014
17:01

Malé letadlo se dnes zřítilo v západním Německu. Stroj dopadl na skládku u města Trier a ihned začal hořet. Na palubě byli čtyři lidé, ani jeden z nich však neštěstí nepřežil.

Čtyři mrtvé si dnes s největší pravděpodobností vyžádal pád malého letadla v západním Německu. Na palubě stroje byli podle policie dva piloti a dva pasažéři z Anglie, uvedla agentura AP.

Letoun se zřítil kolem poledne na skládku u města Trier. Městská policie uvedla, že Cessna mířila na letiště ve Fröhrenu ležícího nedaleko místa neštěstí.

Stroj při pádu porazil na stožár s elektrickým vedením a při příjezdu hasičů byl v plamenech. Příčina havárie se vyšetřuje a totožnost lidí na palubě zjišťuje.

ladynka35 ( 13. ledna 2014 09:05 )

At uz Trier nebo Trevír - je to sumák Ten samaljot spadnul v blízkosti Trier-Föhren a bodejt by ne, dyt byla mlha jako kráva

anka ( 12. ledna 2014 23:27 )

Kazdy novinar, kdyby byl zamestnan v Blesku, tak se propadne hambou. Vyjimku jsou ti, co maji velky problem s alkoholem, tem uz je to jedno

ninga ( 12. ledna 2014 21:14 )

možná chtěli napsat "v západní části Německa" - tak by to bylo správně - ale nenapsali

illis ( 12. ledna 2014 20:15 )

Omlouvám se, sama jsem udělala chybu, správně je...co zase sepsal redaktor... No, ale zase nejsem novinář .

illis ( 12. ledna 2014 20:14 )

Každé neštěstí a ztráta života je velmi smutná, ale co zase sepsali redaktor, to je také smutné . Měli by je hromadně poslat na kurzy českého jazyka, povinně. V posledním odstavci článku píší: Stroj při pádu porazil na stožár s elektrickým vedením........No tedy Pleskáči, tohle je zase na facku. Možná jste mysleli, že stroj při pádu dorazil, přirazil a ještě urazil . Autor: ČTK, to mají pleskáči takovou zkratku, nebo je to ze zdroje ČTK? I tak by to měli před uvedením zkontrolovat.

Zobrazit celou diskusi