Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Přátelé Elišky M. (†21) zuří! Vědí, kdo je vrah a píší: Žijí mezi námi bastardi a monstra!

Autor: lvi - 
11. ledna 2014
05:02

Poté, co policie zveřejnila informaci, že ví, kdo a proč brutálně ubodal Elišku M. (†21), zaplavily sociální sítě jejích přátel kondolence, ale i emotivní komentáře nepřímo adresované pětadvacetiletému vrahovi!

Asi nejvíce si osud pohrál s Eliščinou kamarádkou Nikolou D. Ta už včera Blesku.cz v emotivní výpovědi prozradila, že vraha s Eliškou seznámila na konci listopadu právě ona. Je tedy nanejvýš pravděpodobné, že policisty na stopu mohla přivést právě ona. Tomu nasvědčuje i její výpověď, kdy nemohla sdělit žádné další podrobnosti (podrobnosti o průběhu nebo výsledku vyšetřování nemohou sdělovat veřejnosti žádné osoby, které jsou účastníky trestního řízení – například svědkové pozn. red.).

„Je až neskutečné, jací bastardi, nemocní lidé a monstra, kteří mezi námi žijou, protože tohle normální zdravý člověk nemůže udělat!!!“ napsala na svůj otevřený facebookový profil Nikola D., která si „smrtící“ seznámení zjevně vyčítá.

Nad motivem vraždy se podivují i další kamarádi a přátelé Elišky M. a Nikoly D. „Odpočívej v pokoji Eliško, celé rodině přeji upřímnou soustrast a doufám, že tu svini dostanou,“ napsala na sociální síti další kamarádka Lucie K. „Usekat mu ruce je málo,“ dodala.

Její smrt postrádá jakýkoli smysl!

„Říká se, že vše má svůj důvod… Ale tohle žádný důvod nemá! ŽÁDNÝ! ŽÁDNÝ! !!,“ napsala Lily S. „Píší, že může (vrah) dostat až výjimečný trest. Já bych na něj až do smrti nasadila toho „doktora“  z knihy Doktor chodí tiše, který by ho až do smrti týral,“ dodala.

„Kvůli 15 000 ? Je to ubožák. Ať ho v tom vězení někdo o****** blbečka,“ uvedla Petra Č.

j_dc_cv ( 11. ledna 2014 17:27 )

Nedávno jsem ti v jedné diskuzi napsal, že jsi dement. Teď jsi to mistrně dokázal...

danuska555 ( 11. ledna 2014 14:12 )

Illis

illis ( 11. ledna 2014 13:39 )

Mělo by ve vězení fungovat jiné právo, zabil jsi člověka, jsi vrah, tak ti to dáme vychutnat stejným dílem . Bylo by to i prospěšné, věznice by se relativně vyprázdnily a stát by tak nemusel živit vrahy . Na druhou stranu by to bylo asi dost nechutné, protože vrahů je bohužel čím dál tím víc. Obnovit trest smrti , protože každý takový vrahoun se smrti sám bojí jak čert kříže.

danuska555 ( 11. ledna 2014 12:16 )

Kazdej bastard, zabije svoji zenu, divku, dite, a naopak to plati i pro zeny? - bestialni- vrazedkyne ! Tyto hyeny ,nemaji pravo na zivot !! Vsem takovym- trest smrti !!!

danuska555 ( 11. ledna 2014 12:12 )

Trest smrti vsem za umyslnou vrazdu, kteri ji spachali !! Vzdyd to uz neni mozne, tomu jen prihlizet a zavirat oci ! Vlado ted konej !! Znovu zavedeni - tres smrti !!!

Zobrazit celou diskusi