Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nahá žena běhala mezi auty: Přepadli mě, okradli a chtějí mě upálit

Nahá pološílená žena běhala nahá mezi auty
Nahá pološílená žena běhala nahá mezi auty  (Autor: LiveLeak.com)
Autor: šim - 
9. ledna 2014
09:33

Neobvyklý pohled se naskytl řidičům v ruském Vladivostoku. Na rušné několikaproudové silnici běhala nahá žena, která si kryla ňadra kouskem látky, a zoufale volala o pomoc. Prý se stala obětí loupežného přepadení. Ženu musela zpacifikovat policie.

Žena se snažila zastavovat auta, volala o pomoc. Řidiči však na ni zavolali hlídku, která se ji  pokoušela "odchytnout". Rozběsněná mladá žena se jim však neskutečně vzpírala. Odhodila dokonce i poslední kousek oblečení, kterým se kryla. Když se ji pokoušeli dostat do policejního auta, zaklínila se nohou o kapotu a nedala se.

Při tom nepřestávala křičet, že ji někdo přepadl, polil benzínem a chtěl ji upálit. To byl také důvod, proč žena po rušné silnici běhala nahá. Mladá žena měla takovou páru, že ji nezvládlo uklidnit ani několik mužů. Problém policisté vyřešili po ruském způsobu velice svérázně. Nahou ženu pouty připoutali ke sloupu veřejného osvětlení a zavolali záchranku, aby ji lékaři sedativy zklidnili.

newdawn ( 9. ledna 2014 16:15 )

Podle toho, jak byla vystresovaná, nejspíš mluvila pravdu. Ověřili si to vůbec ???

babcaa ( 9. ledna 2014 12:19 )

...odpovídá to videu.

luboze ( 9. ledna 2014 12:04 )

veríte iba tomu,čo sa napíšu redaktori....kludne mohla hovorit pravdu

abvydavatelstvi ( 9. ledna 2014 11:34 )

Ta byla určitě pořádně zdrogovana ... V Rusku je spoustu nových drog které vyvolávají halucinace.... a různé pocity...

marie60 ( 9. ledna 2014 10:56 )

 Spíš bych řekla, že si něco vzala a pak takhle vyváděla a nebo je psychicky nemocná.Snad by policajti cítili benzín, kterým měla být údajně politá.Divím se, že i policajtům se vzpírala místo aby byla ráda, že se jí někdo ujal.

Zobrazit celou diskusi