Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Egypťané ukončili vyšetřování smrti Moniky a Klárky. Petr K.: Jsem v šoku!

Autor: lvi, et - 
8. ledna 2014
13:06

Egyptští vyšetřovatelé oficiálně ukončili šetření podivné smrti Moniky K. a její dcery Klárky. Zatím ale není jasné, s jakým výsledkem.

"Vyšetřování bylo uzavřeno, zatím nevíme s jakým výsledkem. Informaci víme několik dní, ale neoficiálně. Nyní se aktivně dotazujeme egyptské strany na výsledek. Sama egyptská strana není povinná nás jakkoli informovat" uvedla mluvčí ministerstva zahraničí Johana Grohová pro Blesk.cz.

Redakce oslovila i manžela Moniky a otce Klárky Petra K. "Vůbec o tom nevím, jsem v šoku," okomentoval krátce informaci s tím, že se bude snažit zjistit, k jakému závěru vyšetřovatelé došli. "Věřím, že se očistí moje jméno a zjistím pravdu o smrti mých holek," dodal.

Policejní mluvčí Gabrielu Holčákovou nechává nová informace chladnou. "Neexistují žádné nové informace ke zveřejnění," řekla pouze.

Matka s dcerou zemřely v létě během dovolené v egyptské Hurghádě. Otrávily se zatím neznámou látkou. Otec rodiny, Petr K., byl nucen na místě zůstat dlouhé tři měsíce, byl však veden jen jako svědek. Vyšetřovatelé ho pak nechali vycestovat zpátky do Česka.

vrtajzub ( 14. ledna 2014 00:42 )

lamis - ty vieš že ťa mám veľmi rada, si veľmi milé stvorenie,na novom článku o Kramnom som nechala posledný svoj príspevok pre tú zberbu, radše ho nečítaj, musela som im napísať štylom ktorý je jediný aký im patrí,spomínnaj v dobrom na mňa aj s tymi, ktorých mám rada od morisseya počínajúc tebou končiac, hnusia sa mi typy ako je hops a spol, nestoja mi za to, aby som sa s takou svoločou špinavou stretávala na diskusiach, časom aj tí naši odídu, to je fakt na blesku pre takých odporných hnusných ľudí ako su oni.Pokiaľ človek nie je takou sviňou ako sú oni, nedajú ti priestor, drž sa lamiska, snáť niekedy skočim, len vas pozdraviť aby ste vedeli, že na vás myslím a vážim si vás, vaša - vrtajzub

lamis ( 14. ledna 2014 00:03 )

ja si te zoubku take vazim a proto tady zustanes

lamis ( 14. ledna 2014 00:01 )

ahoj kaci pekny vecer

lamis ( 13. ledna 2014 23:59 )

ale kam pak zlatko moje nikam necho zoubecku

lamis ( 13. ledna 2014 23:58 )

Zobrazit celou diskusi