Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dzurindova viróza: Manželka expremiéra běsnila

Autor: ljš - 
7. ledna 2014
17:20

Někteří čeští politici by si měli vzít ze slovenského expremiéra příklad. Zatímco u nás se opilecké výstřelky státních představitelů často svádí na virózu, cukrovku a jiné lapálie, Dzurinda (58) šel poté, co po večírku u exprezidenta Schustera skončil v nemocnici s rozbitou hlavou, rychle s pravdou ven a začal si sypat popel na hlavu. U manželky mu to ale nebylo nic platné.

"Je mi velmi nepříjemné, co se stalo. Mrzí mě, že jsou přidělal práci lékařům a zdravotním sestrám. Samozřejmě, velmi mě mrzí a trápí, že jsem potrápil i svoje blízké," řekl novinářům při odchodu z nemocnice. Přiznal také, že již telefonoval s manželkou a dcerou a rozhodně to nebyl příjemný rozhovor.

Podle Dzurindy panovala na oslavě výborná atmosféra. "Žertovali jsme a vzpomínali. Pil jsem koňak, ochutnal jsem i pálenku. Zřejmě jsem si nepohlídal ten moment, kdy už jsem si neměl dávat další skleničku," kál se.

Osmapadesátiletý poslanec upadl před košickým hotelem Hilton, v němž byl během návštěvy exprezidenta Srudolfa Schustera ubytován. Podle svědků byl silně opilý a sotva stál na nohou. Před hotelem si vyžádal od kolemjdoucích cigaretu. Když si ji zapálil, hodlal se zády opřít o odpadkový koš, ale minul jej, upadl a uhodil se do hlavy o chodník. Jeho zranění však naštěstí nebylo vážné a z nemocnice byl propuštěn hned následující den.

 

vrtajzub ( 8. ledna 2014 10:15 )

Merkel rozbila riť, Miki hlavu, zaujíííímavéééééééé

vrtajzub ( 8. ledna 2014 10:11 )

Obľúbený výrok tohoto trúda - " chcem zdôrazniť a podčiarknúť " !nie len dobrý cyklista, ale aj skokan do americkej riti Buscha, veľmi pracovitíííí, malýýýý ale šikovnýýýýý.Ešte sa musí naučiť správne padať a v pravý čas vypadnuť !

ninunka ( 7. ledna 2014 21:29 )

ahojky...a nemrač se tolik....život je krásný

japos22 ( 7. ledna 2014 21:25 )

Když je to relax, je to fajn - na chvilku je to dobrý - já dnes končím - ahoj

ninunka ( 7. ledna 2014 21:22 )

a hele, pořád na diskuzích je ta jektavá...ty jeden!!!

Zobrazit celou diskusi