Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dívka (21) řekla kamarádce, že je ošklivá: Ta ji znetvořila kyselinou!

Autor: shp - 
7. ledna 2014
16:51

Podezřívali ji, že si obličej znetvořila kyselinou sama. Teď ale vyšlo najevo, že krásné Britce Naomi Oni (21) chrstla žíravinu do obličeje její kamarádka, která žárlila na to, jak je krásná. Naomi udělala tu chybu, že jí jednou řekla, že je ošklivá. Kamery na ulici šílený útok žárlivé ženy zachytily.

Naomi utrpěla hororové popáleniny od kyseliny v obličeji. Do smrti bude poznamenaná, na části hlavy jí ani nerostou vlasy. Policie přitom mladou Britku podezřívala, že si zranění způsobila sama, aby na sebe přitáhla pozornost.

Vyšetřovatelé totiž zjistili, že si Naomi v minulosti na internetu hledala informace o modelce Katie Piper, kterou kyselinou znetvořil odkopnutý přítel. Katie oslepla na jedno oko, ale podstoupila několik plastik, vrátila se dokonce na módní molo a nyní je těhotná a opět zamilovaná.

Řekla, že je ošklivá, skončila znetvořená

Naomi její příběh zasáhl, ale to bylo celé. U soudu se nyní ukázalo, že z útoku na ni je podezřelá její bývalá kamarádka Mary Konye (21). „Naomi přiznala, že svou někdejší kamarádku nazvala při hádce ošklivou,“ prohlásil u soudu prokurátor Gareth Patterson.

A za to zaplatila Naomi tu největší daň – přišla o svou krásu. Mladé Britce, která pracovala v obchodu se spodním prádlem Victoria’s Secret, chrstla její bývalá kamarádka do obličeje kyselinu, zatímco se maskovala muslimským šátkem. Jen pár chvil po útoku si šílená útočnice změnila svou profilovou na facebooku na znetvořeného Freddieho Kruegerea z hororu Noční můra v Elm Street.

Soud případ stále projednává...

jahodove_ticho ( 7. ledna 2014 19:18 )

Taky sem se zasmál u fotky před útokem, taková roztomilá opička (nemyšleno rasisticky) ze zoo snad, ale roštěnka zdaleka ne.

petr1982 ( 7. ledna 2014 18:03 )

zakázal bych muslimské šátky v celé Evropě

Zobrazit celou diskusi