Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena (†25) s prostřelenou hlavou, která byla 4 měsíce v kómatu: Porodila a zemřela!

Carolina Sepe (†25) byla v komatu přes 4 měsíce. Poté, co porodila dcerku, zemřela.
Carolina Sepe (†25) byla v komatu přes 4 měsíce. Poté, co porodila dcerku, zemřela.  (Autor: Reprofoto YouMedia/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
6. ledna 2014
08:35

Před čtyřmi měsíci vtrhl k ní domů soused a prostřelil jí hlavu. Od té doby byla těhotná Italka Carolina Sepe (†25) v kómatu. Její stav se ale začal rapidně zhoršovat, a tak jí byli lékaři nuceni provést císařský řez. Poté, co žena přivedla na svět holčičku, Carolina záhy zemřela.

Carolina z Neapole byla v 10. týdnu těhotenství, když k ní loni v srpnu vtrhl soused Domenico Aschettino s nabitou zbraní v ruce. S jejím otcem se přel kvůli autonehodě. Nakonec začal po hádce střílet. Zabil otce Vincenza, babičku Caroliny a k tomu ještě zranil jejího bratra.

Carolinu postřelil přímo do hlavy. Jediný, komu se z domu podařilo pláchnout, byl manžel Caroliny Giampiero Siniscalchi, který s dvouletým synem Eliseem vyskočil z okna v koupelně.

Italka byla od útoku v kómatu. Její manžel skončil v práci, aby jí mohl být vždy nablízku. Věřil, že se uzdraví. „Nahrál jsem video se synem Eliseem a pouštěl jsem jí to. Brečela. Udělal jsem to zase, a brečela opět,“ popsal její stav webu fanpage.it.

Po porodu zemřela

Carolinin stav se ale začal ve 27. týdnů těhotenství rapidně zhoršovat. Lékaři se proto rozhodli provést císařský řez. Italka přivedla v sobotu na svět holčičku Maria Liliana. Je nedonošená, váží 1,1 kilogramu, ale vzhledem k okolnostem je její stav pro doktory uspokojivý.

Po porodu Carolina zemřela. Vydržela naživu tak dlouho, aby mohla na svět přivést svoje dítě. Jestli bude Maria Liliana alespoň z poloviny takový bojovník jako její matka, jistě přežije a bude zdravá.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi