Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička (†5) zahynula při nehodě: Zabil ji hasič kvůli nešťastné lásce?

Autor: simao, Čas.sk - 
3. ledna 2014
13:30

Tragédie na Nový rok otřásla Slovenskem. Po čelním střetu dvou aut zahynula teprve pětiletá holčička Jessica. A také řidič druhého auta - hasič Roland, který nezvládl řízení a skončil v protisměru. Ve velké rychlosti napálil do auta s mladou rodinou, které řídila mladá a podruhé těhotná maminka Gabriela (28). Spekuluje se, zda to neudělal úmyslně!

Pro rodinu z Borského Mikuláše začal Nový rok tím nejhorším možným způsobem. Prvního ledna v ranních hodinách přišli mladí rodiče Milan (30) a Gabriela (28) při nehodě o pětiletou dceru Jessicu. Ta podlehla rozsáhlým vnitřním zraněním, která utrpěla po čelním střetu jejich auta s protijedoucím vozem.

Maminka Gabriela, která je podle Nového času podruhé těhotná, přitom musela být převezena do nemocnice - její zranění jsou však lehčího rázu. "Pacientka je mimo ohrožení života. Její dítě je také v pořádku. Ale nadále zůstavá na pozorování. Utrpěla šok," řekla Čas.sk mluvčí nemocnice v Bratislavě Petra Stano Maťašovská. Otec Milan utrpěl poranění hrudníku, je však také mimo ohrožení života. Jejich dcera však utrpěla zranění neslučitelná se životem...

Řidič protijedoucího vozu: Chtěl spáchat sebevraždu?

Protijedoucí auto přitom při návratu z novoročních oslav řídil hasič Roland. Z obou vozidel zbyly jen trosky a je až s podivem, že rodiče Jessiky tenhle náraz přežili. Tachometr Rolandova vozu se totiž údajně zastavil na hodnotě 110 kilometrů za hodinu.

Proč k nehodě došlo, prošetřuje slovenská policie. Slovenský tisk mezitím přišel s děsivou spekulací - Roland mohl nehodu způsobit úmyslně! Silvestr prý slavil v klubu v Šaštíně a štěstím rozhodně neoplýval. Podle serveru pluska.sk seděl sám u baru a zapíjel ztracenou lásku! "Už nemám důvod žít," měl údajně prohlásit mezi řečí při hovoru s barmanem. Zda byl v momentě nehody stále ještě pod vlivem alkoholu, však zatím policie neví. Ani to, zda chtěl hasič Roland skutečně spáchat sebevraždu a zabil při tom malou Jessiku.

j_dc_cv ( 4. ledna 2014 11:20 )

Nehody pod vlivem alkoholu na se na našich silnicích stávají každý pátek a sobotu. Stačí to maličko sledovat. Každý víkend vychází podobné články. Ještě jsem tu neviděl názor (ani od natvrdlé jentakjen) *** český! Myslíš, že to má něco společného s národností???

catherin4 ( 3. ledna 2014 15:46 )

a ty si k.o.k.o.t český!

anna1234 ( 3. ledna 2014 14:50 )

..a proč bys měl/a litovat jentakjan?? ..ten sice napsal (nebo napsala) jadrnou větu, ovšem hovado, které si sedlo za volant zřejmě ožralé a do auta narazil, ať schválně nebo protože byl nalitý, je na zabití proč se tedy pohoršovat nad jakoukoli nadávkou vůči němu Chudák ta malá a pozůstalí

kov3 ( 3. ledna 2014 14:00 )

Si duševný chudák...ani mi ta nie je luto....

kov3 ( 3. ledna 2014 14:00 )

Si duševný chudák...ani mi ta nie je luto....

Zobrazit celou diskusi