Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rosťa zapadl po prsa do bahna: Dvě hodiny bojoval o život!

Autor: Jiří Čada - 
2. ledna 2014
10:20

Neuvěřitelně dlouhé dvě hodiny strávil na Nový rok na kost promrzlý po prsa zapadlý v bažině Rostislav K. (23) z Polné na Jihlavsku. Cesta domů nad ránem z oslavy Silvestra ho v mokřadech za Hrbovem málem stála život.

„Já si nic nepamatuji,“ usmíval se už včera před polednem Rosťa. Krátce předtím ho propustili z jihlavské nemocnice.

„Dopadlo to dobře, byl jen strašně prochladlý,“ prozradila pouze jedna ze sester, když pro Rosťu si do nemocnice přijeli rodiče.

„Já si vzpomínám, že po půlnoci jsem se z lahve od šampaňského něčeho napil, pak už si nic nepamatuji,“ líčil závěr silvestrovské oslavy. Místo domů do Polné, vypravil se Rosťa ve středu nad ránem na opačnou stranu.

„Měl štěstí, že když zapadl do té bažiny, stačil ještě o pomoc zavolat mobilem své kamarádce. Ta pak vše oznámila policii,“ informovala Blesk o situaci mluvčí krajských policistů Dana Čírtková. To už se však Rosťa do bažiny propadal stále hlouběji.

„Protože jsme ho po nalezení nemohli z toho bahna vyprostit, zvažovali jsme dokonce, že si na pomoc přivoláme vrtulník,“ popisovala náročnou záchranu policejní mluvčí.

„Fakt je, že mě tam zůstala jedna bota, musel jsem si tam pro ni dojet až když jsem se vrátil z nemocnice,“ vysvětloval Rosťa.

deratizater ( 2. ledna 2014 11:33 )

Proč jste všichni plní jedu a nenávisti ?.Mladý kluk se opil na Silvestra a měl prostě smůlu .

ronyz ( 2. ledna 2014 11:26 )

tuhle cestu bez možnosti návratu at absolvuji všehcny vychlastany mozky v teto zemi,fetky ,smažky,huliči a zbytek odpadu lidského

janka174 ( 2. ledna 2014 10:48 )

Podle toho, jak mluvil v TV, jistě si z toho vzal poučení, že si vždy před chlastačkou nabije mobil, debil. Doufám, že tu akci zaplatí!!! Tím nechci říct, že mu to přeji, ale za každou blbost se platí, tak proč ne za zákrok, kde musela asistovat policie, hasiči a nemocnice. Jo a zaplatit 90,- Kč za pohotovost!!! Já bych mu to spočítala, pitomcovi.

zdrclamrdka ( 2. ledna 2014 10:41 )

a hlavně celou akci zaplatit, vožralej dobytek

jecmen.44 ( 2. ledna 2014 10:36 )

Měl tam chcípnout, debil ožralý dreďácký!

Zobrazit celou diskusi