Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zorka Hejdová o vlásek unikla smrti: Šílenou nehodu jsme pořádně zapili!

Autor: tas - 
30. prosince 2013
18:25

Zorka Hejdová (23) se svým manželem Mírou (30) v sobotu u Plzně o vlásek unikli smrti, když jeli těsně před vozem, do kterého ujíždějící zloděj napálil svoje auto. Nyní se o osudné sobotě Zorka rozpovídala i před kamerou. Co všechno přiznala?

Sobotní den mohl být pro Zorku Hejdovou osudným. Vždyť je od smrti či vážnějších zranění dělilo jen nějakých 200 či 300 metrů. Ujíždějící zloděj, který nezaplatil u benzinové pumpy, totiž naboural do auta, které jelo za nimi.

Na okraji města se proti nám vyřítila zelená felicie a řítila se velikou rychlostí, určitě nejel padesát. Troufnu si říct, že to bylo tak sto až sto deset kilometrů v hodině. A za nimi tři policejní auta s houkačkami,“ prozradila Zorka.

A jak k dopravní nehodě došlo? „My jsme ho minuli a tak za dvě stě tři sta metrů to vlastně napálil do auta, které jelo za námi,“ popsala nehodu Hejdová. Ta dokonce přiznala, že utrpěla šok. „Cítili jsme se s Mírou strašně. Já jsem v noci pak ani nemohla usnout,“ řekla.

„Člověk si uvědomí, že ten svůj život vůbec nemá v rukou. Prostě takový jeden blázen, který ujel od benzínky kvůli devíti stovkám a způsobí smrt někomu dalšímu,“ nechápe Zorka jednání řidiče, který momentálně bojuje o svůj život v nemocnici v Plzni.

Moderátorka s manželem ale měli štěstí, které jim došlo až postupně. Museli dokonce celou věc zapít, aby se nějak vzpamatovali. „Těch panáků bylo víc, byli jsme u přátel a téměř jsme oslavovali, že jsme se podruhé narodili,“ dodala Zorka.

Video  Zorka a Míra Hejdovi unikli smrti. Šok zapili panáky!  - David Vaníček, Jan Jedlička, Music by Dan-O at DanoSongs.com
Video se připravuje ...

j_dc_cv ( 31. prosince 2013 02:11 )

Jen mě udivuje, že se ta Hejdová nechává takhle ztrapňovat. Takový žvásty a nesmysly. Já být na jejím místě tak okamžitě požaduju aby ten článek stáhli. Tohle už není ani k smíchu...

balu67 ( 31. prosince 2013 00:36 )

balu67 ( 31. prosince 2013 00:35 )

No jistě nejede Snídaně tak se musí ukázat za každou cenu předpokládám že v průběhu Ledna se objeví psychické problémy z jejího úniku smrti kdyby to byl Pepa Novák nikdo o něm ani necekne trapáci

dementninarod ( 31. prosince 2013 00:29 )

 To je hovado, ten Vanicek, prej o vlasek smrti. Nikdo z cizich nezemrel, tak jaky vlasek, ty kryple, jeste k tomu pul kilometru od Zorky. Smrt tem hyenam z blesku.

fotrpjotr ( 30. prosince 2013 21:30 )

Ta c.o.u.r.a. taky nic jiného neumí,než se svléknout a chlastat.

Zobrazit celou diskusi