Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Malá zlodějka: Dívenka (6) vykradla klenotnictví, matka odvedla pozornost!

Autor: pom - 
29. prosince 2013
21:12

Jablko nepadá daleko od stromu. Tím se řídila i žena ze Saúdské Arábie, jež ze své dcery udělala komplice. V klenotnictví spolu s další ženou zabavila prodavače a šestiletá dívenka si zatím nepozorovaně odnesla v přepočtu necelé tři miliony korun!

Nenápadnou zlodějskou praktiku použily ženy ze Saúdské Arábie, když k loupeži promyšleně přibraly i šestiletou dceru jedné z nich. Zatímco zahalené ženy se v klenotnictví vybavovaly s prodavačem, dívenka slídila kolem pultu. Pak nepozorovaně proklouzla dozadu, kde bývají uloženy šperky.

Na videu je vidět, jak se po několika okamžicích vrací zpět s něčím, co vypadá jako svazek peněz. Údajně v něm mělo být přibližně půl milionu saúdských rijálů, tedy necelé tři miliony korun českých.

Pak se vrátí k matce a zdá se, jako by jí celou kořist strčila do tašky. O pár okamžiků později všechny tři obchod opouštějí, aniž by prodavač pojal jakékoliv podezření. Podívejte se, jak celá naplánovaná akce vypadala!

 

milofr ( 30. prosince 2013 01:07 )

místo těch teček tam byl jmenovaný určitý druh domácího zvířete (je z něj dobrůtka na grilu a je to co? jistě bůček) ty hvězdičky sem já nepsal!!!

podplachetkouosoba ( 30. prosince 2013 01:05 )

už si kupují prostěradla a letenky, tam se mezi čertama ztratí

milofr ( 30. prosince 2013 01:04 )

ale jo, nosí mikiny s kapucí i když je 30° ve stínu, *** zapařený

krejzinka ( 29. prosince 2013 22:42 )

Jo jako že mají na hlavách ty šátky, už to chápu Bych už měla jít spat radši Tak to pak ano..

krejzinka ( 29. prosince 2013 22:41 )

Přišli, jen to neumí dělat ve velkém... ale děcka na zlodějny posílají běžně a že jeden, dva zabaví prodavačku a třetí krade je taky u nich běžná praktika, sama s tím mám zkušenost, když jsem dělala na krámě, jen u mě naštěstí nepochodili, páč si mysleli, že tam budu sama jako vždy, ale já tam zrovna měla známého, který je hlídal..

Zobrazit celou diskusi