Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Rezešová trpí v base: Přichází o nejkrásnější léta svých dcer!

Autor: shp - 
28. prosince 2013
15:23

Slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (36) opět protrpěla Vánoce v maďarské base, kde je kvůli zabití čtyř lidí při loňské autonehodě. Svátky oslavila za mřížemi bez svých nejbližších. Nejvíce Rezešové chybí její dcery Alexandra (14) a Ella (5). Ve vězení přichází o jejich nejkrásnější léta.

Za autonehodu byla Rezešová odsouzena na šest let vězení. Její právník jí vybojoval možnost domácího vězení, ale jen na necelé dva týdny. Prokurátor proti pobytu ve zlaté klícce podal stížnost a zhýralá prominentka putovala opět za mříže.

Svátky tak prožila bez obou dcer. Přichází tak o drahocenný čas, který mohla s oběma strávit a který jí už nikdo nevrátí. Rezešová přichází o první lásky, besídky i rozbitá kolena svých nejbližších.

Starší dcera Alexandra umístila na sociální síť video, na kterém rozkošně zpívá její nevlastní sestřička Ella na besídce. U tohoto okamžiku by neměl žádný rodič chybět, Rezešové tak zůstávají jen oči pro pláč.

jyoti ( 27. února 2014 03:11 )

Když jela v autě, opilá ( dle bývalého manžela, to bylo normální) tak si na svoje dětičky, ani nevzpomněla. Víme, kdo je ona, kdo jsou její děti, ale nevíme kdo zůstal po 4 lidech, co uhořeli v autě? Ona přijde jen o pár let svých dětí, které vyrůstají v přepychu bohatých prarodičů, nic jim nechybí. Určitě ne, opilá matka. Děti po zemřelých, kdo se o ně postará, jejich nejkrásnější léta, budou ty nejhorší, nikdy neuvidí ty nejmilejší, jsou uvrženy do bídného života sirotků.

tenzmrtodvedle ( 26. února 2014 23:28 )

Svlne jedna ,ze se nestydi. Zase jenom "ja trpim,ja se citim spatne,ja,ja,ja,ja...." A co takhle ty ctyri mrtvi a jejich rodiny? Oni netrpeli kdyz uhoreli zaziva,kdyz se jim palili tela a oni umirali v bolestech???/!!! Exoisticka stetka,co si nezaslouzi ani to vezeni. Pral by jsem ji,any ji ty jeji dve holky taky zaziva uhoreli,to by si to potom mohla uyzivat,tu bolest co zpusobila jinym.

setroseuros ( 29. prosince 2013 16:58 )

stalo se ti to vicekrat pri 130 km, jenze ona sla cca160 a navic nalita!! a to, ze ji vjeli do cesty je uz jen jeden s dalsich vymyslu jejiho dobre zaplaceneho advokata!!Tak jako se pokouseli o to, ze prave ji oslnilo potijedouci vozidlo pres zvodidla a krovi aneb, ze se napila po prekoceni ,jeste nez z vozu vylezla a z toho 1 hltu mela hned 1,5 prom. znas to , ze topici se i stebla chyta???? tady to je v primem prenosu!!! a nekolik stebel

pilif.99 ( 29. prosince 2013 15:31 )

Lidé, které tahle prominentní čubka zabila, přišli o daleko víc. Tak ať trpí!

hufnagll ( 29. prosince 2013 14:32 )

Ču::bka Rolinc si vesele užívá popularity a vše asi vyšumí do ztracena.

Zobrazit celou diskusi