Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Hasič vytáhl na Štědrý den z auta umírající ženu, byla to jeho dcera!

Steve z auta vytáhl děsivě zraněnou ženu, která na místě zemřela. Později se ukázalo, že šlo o jeho dceru.
Steve z auta vytáhl děsivě zraněnou ženu, která na místě zemřela. Později se ukázalo, že šlo o jeho dceru.  (Autor: Facebook/profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
28. prosince 2013
11:44

Osud si krutě zahrál na Štědrý den s americkým hasičem Stevem Whitcombem. V den, kdy se všichni těší na rozbalování dárků a štědrovečerní večeři, byl přivolán k autonehodě, při které vytáhl z vozu děsivě zraněnou umírající ženu. Jak se později ukázalo, byla to jeho dcera.

V americkém New Hampshiru se na Štědrý den srazila tři auta. Hasič Steve byl vyslán k hromadné bouračce. Když dorazil na místo, zjistil, že řidiči dvou vozů jsou v pořádku, ale řidička třetího auta je v něm zaklíněná a vážně zraněná.

Steve ženu z vozu vytáhl. Kvůli jejím zraněním ani nepoznal, že je to někdo, koho zná lépe než kohokoliv jiného. Někdo, koho celé dětství vychovával – jeho dcera.

Katie Hamilton (†30), která měla sama již tři děti, na místě autonehody zemřela. Policie příčiny hromadné havárie vyšetřuje. Podle ní není na vině alkohol nebo přílišná rychlost.

santini ( 28. prosince 2013 15:15 )

Parapetko,nedostal jsi pod stromeček autíčko,že tak vyvádíš?

santini ( 28. prosince 2013 15:14 )

Už se dávno nevyšetřuje,to Bleskáč vyhrabal dost starou věc,jen,že se mu to do vánočních svátků šiklo.

parapetka ( 28. prosince 2013 13:52 )

taky se ty blb.ečku jebn.utý mohlo někomu udělat špatně,to tě nenapadlo?nechej si vyšetřit tu kouly plnou hov.en co máš na krku

Zobrazit celou diskusi