Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Novinářka odhalila majetky politiků: Skončila na JIPce!

Ukrajinská novinářka skončila na JIPce
Ukrajinská novinářka skončila na JIPce  (Autor: Reuters)
Autor: ČTK - 
27. prosince 2013
08:45

Novinářka Teťjana Čornovolová skončila na jednotce intenzivní péče jen několik hodin poté, co odhalila majetky politiků. V noci na 25. prosince jí vozidlo zatarasilo cestu, vyskočili z něj dva útočnici a ženu téměř ubili k smrti. Policejní hlídka ji našla v křoví nedaleko Kyjeva.

Čtyřiatřicetiletá žena, která vystupovala i při nynějších protestních mítincích opozice v hlavním městě, policii vypověděla, že krátce po půlnoci jejímu autu zatarasil cestu jiný vůz a skupina neznámých mužů jí rozbila zadní okno.

"Potom ji vytáhli ven z auta, zbili ji a pak nechali ležet v příkopu," uvedla ukrajinská policie. Neupřesnila ale, zda útočníci Čornovolovou také okradli.

Novinářka na volné noze má podle listu Ukrajinska Pravda otřes mozku, zlomený nos a četné pohmožděniny. Opoziční aktivisté uvedli, že Černovolová je na jednotce intenzivní péče. Oba útočníky policie zadržela.

V Kyjevě se konají od konce listopadu velké demonstrace. Opozice při nich protestuje proti tomu, že prezident Viktor Janukovyč odmítl podepsat asociační dohodu s Evropskou unií a proti tomu, že místo toho zemi "zaprodal" Rusku.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

mortis69 ( 27. prosince 2013 16:15 )

Biologická stopa vzniká i při oděrce ze rvačky,takže nemusela být znásilněná Škoda pěknýho děvčete.

jeromeklapka ( 27. prosince 2013 12:05 )

Tomíku,agente - a vidíš na Slovensko,podľa teba čobolandu, sa komunizmus dostal cez Česko

zabibol ( 27. prosince 2013 11:23 )

Kam se hrabou na Rusy. Po nástupu komunistického zločince syfilitika Lenina to byla právě Ukrajina, která zaplatila za nástup bolševiků k moci několika miliony mrtvých při komunisticko-bolševickém hladomoru.

ivoadler ( 27. prosince 2013 11:05 )

Jak tě v této souvislosti napadli komunisti?

ivoadler ( 27. prosince 2013 11:04 )

Jestli jsem dobře četl, tak viníky už chytili. Vida, jak je ukrajinská policie schopná. A to prosím bez zanechání biologických vzorků v podobě spermatu. Doufám, že důkazů bude dost, i když jí jenom zmlátili a neznásilnili.

Zobrazit celou diskusi