Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nepoučitelná pirátka silnic: Má 18 zákazů řízení a znovu ujížděla policistům

Autor: Jan Doležal, tas - 
21. prosince 2013
17:17

Pirátka silnic, která má již 18 zákazů řízení, opět sedla za volant a nedopadlo to dobře. Zvláště pro ni. Co všechno museli policisté udělat, aby ji zastavili?

Tak to je síla! Pirátka silnic (28), kterou policisté nachytali před pár dny za volantem i přesto, že má celkem osmnáct zákazů řízení, vyjela v sobotu do ulic. Když se ji policisté snažili zastavit, následovala zběsilá honička, při které žena nabourala další auto. Zastavil ji až policejní zátaras!

Policisté si pirátky silnic za volantem stříbrné Kii všimli kolem půl čtvrté odpoledne u Tesca v Novodvorské ulici a chtěli ji zastavit. Marně. Řidička začala ujíždět směrem na Lhotku, pak se otočil a jela zpátky. „Ve Štúrově ulici nabourala další auto a ujížděla dál. Zastavil ji až zátaras ze dvou policejních vozů ve Vídeňské ulici, kousek od Thomayerovy nemocnice,“ sdělila mluvčí pražské policie Hana Jeřábková.

Ani pak to ale policisté neměli jednoduché. Žena, která v autě převážela dva psy, se zamkla a odmítala vystoupit. „Kolegové museli použít donucovací prostředky,“ dodala mluvčí.

Ženě hrozí obvinění z maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Zda pirátka silnic skončí ve vazbě, záleží na státním zástupci.

jyoti ( 29. prosince 2013 13:20 )

Proč jí nezabaví automobil, když neustále porušuje předpisy, ještě k tomu je nebezpečná podle lékařů pro všechny ostatní?

e.44 ( 29. prosince 2013 13:18 )

Na tý fotce v policejním autě vypadá jako by Ivance Zemanový z pérdele vypadla

jyoti ( 29. prosince 2013 13:18 )

Proč jí nezabaví automobil, když neustále porušuje předpisy, ještě k tomu je nebezpečná podle lékařů pro všechny ostatní?

zadnice ( 22. prosince 2013 10:27 )

Nepoučitelná pirátka silnic: Má 18 zákazů řízení a znovu ujížděla policistům!!! Příště lépe mířit, na tělo a nejlépe na hlavu!!!

j_dc_cv ( 21. prosince 2013 21:55 )

Není to ona? Tady ji chytli 13.12. s osmnácti zákazy. Asi ji ještě nestačili dát devatenáctý zákaz a už ji dneska čapli znovu. Nevěřím, že to je někdo jiný. Žádná jiná ženská určitě 18 zákazů řízení nemá. http://praha.idnes.cz/ridicka-s-osmnacti-zakazy-rizeni-ujizdela-v-praze-policistum-pu0-/pr aha-zpravy.aspx?c=A131213_092529_praha-zpravy_bur

Zobrazit celou diskusi