Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Miliardář zavraždil těhotnou manželku: Zatkli ho na cestě do Prahy!

Miliardář zavraždil svou těhotnou ženu! Zadrželi ho na cestě do Prahy
Miliardář zavraždil svou těhotnou ženu! Zadrželi ho na cestě do Prahy  (Autor: profimedia.cz)
Autor: šim - 
20. prosince 2013
11:20

Krásná břišní tanečnice Lisa zmizela beze stopy před sedmi lety. V té době byla ve 22. týdnu těhotenství. Její žárlivý manžel, realitní magnát Robert Ekaireb, ji zavraždil v afektu. Podezříval ji, že dítě není jeho. Tělo pak nechal zakopat na staveništi pod olympijským stadionem.

Lisa se s miliardářem seznámila v roce 2006 v klubu, kde tančila. Zaplatil jí 8 tisíc korun za soukromý tanec. Tak začal jejich románek, který skončil vraždou v afektu. Miliardář totiž trpěl chorobnou žárlivostí. Když mu Lisa oznámila, že je těhotná, nutil ji jít na detektor lži, aby se ujistil, že je dítě skutečně jeho.

Teror žárlivého miliardáře se stupňoval. Lisa se ho šestkrát pokusila opustit. Vždycky ji nakonec uprosil, aby se k němu vrátila. Podle policie ji Ekaireb zabil v afektu během hádky. Na odstranění těla, které nebylo nikdy nalezeno, si najal pak organizovaný gang. Stopy vedou až k londýnskému olympijskému stadionu, který byl v té době rozestavěný. Zřejmě v jeho základech je zakopáno Lisino tělo. Soud ho nyní uznal vinným.

Slovenská milenka a útěk do Prahy

Přestože miliardář svou ženu ze žárlivosti terorizoval, sám udržoval poměr se svou slovenskou milenkou. Když se zbavil Lisy, se Slovenkou začal žít a dokonce si pořídili dítě. Žena je nyní těhotná podruhé. Děti však svého otce nikdy na svobodě zřejmě nespatří. Přestože vraždu popírá a tvrdí, že ho Lisa opustila, aby začala nový a lepší život, hrozí mu doživotí.

Bude se tak muset rozloučit se svým luxusním životem. Jestli ho soud uzná vinným, vymění svůj exkluzivní byt za vězení a bude moci zapomenout například na svůj zlatem vykládaný záchod nebo koberec za 1,5 milionu. Sbohem bude muset dát také svému vozovému parku, který čítá mimo jiné Bentley.

Realitního magnáta zadrželi loni v létě na cestě z Londýna do Prahy! Miliardář si koupil pouze jednosměrnou letenku. Chtěl se snad ukrývat v Česku, nebo plánoval snad cestu na Slovensko, do rodné země své milenky? Den po zadržení byl obviněn a po složení kauce 30 milionů korun byl propuštěn na svobodu. Rozsudek si vyslechne v lednu.

zlobivka1986 ( 21. prosince 2013 01:02 )

Tak pokud je to vysloveně miliardář či aspoň multimilionář tak ho vězení rozhodně nečeká. jen blbec by nastoupil výkon trestu. Samozřejmě nevíme jaké má občanství, ale je spousta zemí, které nevydávají prakticky nikomu. Třeba takový Saychely apod. A pokud tam nebude dělat bordel jako Krejčíř v JAR tak oni ho nechaj bejt. Jižní Amerika je taky krásná země a spár milionama po kapsách si tam koupí haciendu, pár gorilek se samopalama a bude velkej kápo.

jahodove_ticho ( 21. prosince 2013 00:17 )

Nojo další lovestory se srdíčkem. Dostala co chtěla, bohatého hováda...

janapi ( 20. prosince 2013 18:37 )

Nějak jsem nepochopila-kde jej zadrželi? Pokud jej pustili a rozsudek si vyslechne v lednu.....kdeže jej budou hledat?

anka ( 20. prosince 2013 16:32 )

chcete tim snad rici,ze podobni gauneri v CR nejsou? Zamiloval se do 22lete cinanky, co byla v Irsku na cerno a zivila se tim, ze tancovala muzum na kline. Ona se zamilovala do jeho penez a zistani obcanstvi. On je zarlivy magor...

bravotango ( 20. prosince 2013 16:03 )

krásnou?? jebe ti ne?

Zobrazit celou diskusi