Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

U Petra v práci se našly drogy. Televize Nova tvrdí, že byly v jeho skříňce!

Autor: Pavel Schuster, Etienne Bláha - 
19. prosince 2013
17:01

Po návratu z Egypta, kde Petrovi K. zemřela za podivných okolností dcera Klárka (†8) a manželka Monika (†36), přichází v krušných dnech další tvrdá rána! Podle TV Nova u něho našli drogy!

Při razii v automobilce Hyundai v Nošovicích našli drogy! „Ano, tuhle informaci mohu potvrdit. My v rámci pravidelných namátkových kontrol ať už na drogy nebo alkohol, jsme u jednoho z našich zaměstnanců v poslední době nalezli drogy,“ řekla PR specialistka Kateřina Churá z Nošovic. Podle informací TV Nova to mělo být právě ve skříňce Petra K.!

Spekulaci, že by se mělo jednat právě o Petra K., ale mluvčí automobilky neosvětlila. „Tuto informaci nebudu potvrzovat,“ řekla Churá a nevyjádřila se ani k tomu, jakého druhu drogy byly. Potvrdila jen, že automobilka už případ řeší ve spolupráci s policií.

TV Nova uvedla, že vedení automobilky šlo do skříňky Petra K. najisto.   Tomu nasvědčuje i to, že Petra K. si do práce zavolali uprostřed noci. Důvodem byl podezřelý obsah v jeho skříňce. A podezření se nakonec potvrdilo.

Byly drogy opravdu u něj? Byla to msta naštvaného kolegy? Anebo si snad Petr K. chtěl přivydělat na dluhy z Egypta? To zatím nikdo neví. K případu ale připravujeme podrobnosti.

rubenska ( 19. prosince 2013 20:23 )

souhlas...kam to chtějí dohnat?

jana247 ( 19. prosince 2013 19:44 )

Moris příští měsíc by měla dát kriminálka výsledky pitvy.

kopt ( 19. prosince 2013 19:31 )

Nemohu uvěřit, že by těžce zkoušený PK provedl sám vědomě takový úlet a dal do skříňky drogy, které cvičený pes snadno označí. To spíš mě napadá, že lidi podléhají dávové hysterii, která v naši zemi už nadělala strašně hodně zla. Lidi, kteří PK soudíte bez prokázání viny, prahnete po tom, aby se psychicky sesypal! Zaručené informace z tisku a médií bývají velmi účelové s cílem získat zájemce těchto zpráv. Ikdyž důvěra v naše zákonodárství je v současnosti zlomena vpůli, slušný člověk by neměl prahnout po hysterickém nátlaku davu a podivných udavačů. Pokud nejsou prokázána fakta o jeho vině, nemám právo jej soudit. S Petrem Kramným se neznám, ale ani nemohu na něho dštít síru. Vždyť mi ho nikdo nenutí, ale ikdyž se neznámý člověk topí, taky nesmím váhat a v rámci svých schopností musím pomoci ho zachránit. Co je mi záhadou, jak se ta naše hysterie proti Petr K. zavlékla i za hranice. Diskutují tady víc než Češi. Toho už se opravdu štítím.

adeso ( 19. prosince 2013 19:26 )

no já nevím jestli by se někdo hodil do tvrdých drog... to spíš že by s nima kšeftoval... jinak by si dal marjánu... kde by vzal na tvrdý... vždyt má prý takových dluhů

marie60 ( 19. prosince 2013 19:18 )

Zobrazit celou diskusi