Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pohublý, unavený a o hůlce: Zeman pokřtil knihu pivem! Není to plýtvání?

Autor: lvi - 
16. prosince 2013
15:08

Prezident Miloš Zeman začíná pozvolna opět plnit společenské povinnosti. Dnes se objevil na křtu knihy o historii Kramářovy vily, kde nechyběl ani alkohol.

Zeman publikaci s fotkami Herberta Slavíka pokřtil s premiérem v demisi Jiřím "ty vole" Rusnokem stylově – pivem. Během krátké formální akce působil ale Zeman dojmem viditelně unaveného člověka. Skleslá ramena a pohublý vzhled dávaly tušit stále ještě nedobré fyzické kondici hlavy státu.

I přesto mu premiér Rusnok vyplnil vánoční přání, když mu daroval tabák do dýmky, který, jak Zeman v rozhovoru pro Blesk a TV Nova potvrdil, mu lékaři opomněli zakázat. Zeman naopak Rusnokovi věnoval na památku bustu lva.

Prezident se zotavuje po úrazu kolene, který se mu stal na konci října. Na akci se objevil s hůlkou, kterou mu doporučilo kvůli stabilitě jeho lékařské konzilium v čele s dosluhujícím ministrem zdravotnictví Martinem Holcátem.

ladybug ( 17. prosince 2013 02:07 )

Tak tomuhle nerozumím, pan president s hůlkou a ještě není zdravý po tak dlouhé době. Před lety mně zlobilo koleno, velmi bolelo, otékalo. Paní doktorka mi dala prášky a radila: chodit a chodit. Tak jsem chodila a do týdne koleno bylo v pořádku. Žádné berličky, vozíčky, holt Americká medicina.

spenatky ( 16. prosince 2013 21:43 )

Ty na to nepotřebuješ Blesk ani nic jinýho, tvůj motkový potenciál je tak titěrný, že se do něj žádný podnět zvenku netrefí.

spenatky ( 16. prosince 2013 21:41 )

Nedošlo ti, že tu je článek o Zemanovi? Jen blb tahá do všeho svý problémy a nedrží se tématu. Asi máš z knížete doživotní trauma.

spenatky ( 16. prosince 2013 21:39 )

Blafoune, podle toho co tu pindáš, je Zeman přinejmenším tvůj příbuzný.

xxxx678 ( 16. prosince 2013 20:13 )

wandzi- ty jsi éro

Zobrazit celou diskusi