Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Petr K. vysvětloval tajnou schůzku tchánovi: Přiznání nad hrobem

Autor: ljš - 
15. prosince 2013
14:53

Manželka Monika (†36) a dcera Klárka (†8) mu záhadně zemřely v Egyptě a Petr K. (35) našel oporu v jiné ženě. Tvrdí, že se jedná jen o kamarádku. A jejich noční "rande" už vysvětlil svému tchánovi.

O schůzce s »tajemnou ženou« mluvil se svým tchánem přímo u hrobu Moniky a Klárky. „Viděli jsme se na hřbitově. Každý víkend tam spolu chodíme. Řekl jsem mu, že nás nějací reportéři vyfotili s kamarádkou, když jsme si povídali. Tchán mi na to řekl: No a co má být?“ prozradil včera Petr K.

Musí se schovávat

Záběry z "nočního rande" v autě natočila TV Nova. Nedělnímu Blesku Petr K. popsal, co se na místě dělo. „Jenom jsme si povídali v soukromí. Je to moje kamarádka a rozhodně jsme spolu nic neměli,“ tvrdí.

Proč nezašli do restaurace nebo ji nepozval do bytu "Lidi na mě všude koukají. Nemůžu se nikde v Karviné ukázat v restauraci nebo na veřejnosti v ničí přítomnosti,“ říká vdovec a dodává: „Je na to moc brzo, abych kohokoliv bral k sobě domů.“

Kdo je ona neznámá kamarádka?

Podle informací Nedělního Blesku jde o Kateřinu J., rozvedenou mámu dvou dětí, která pracuje jako pokladní v jednom karvinském supermarketu „Známe se už dlouho, Monika o ní věděla. Několikrát jsme se společně potkali,“ dodává Petr K. s tím, že má řadu kamarádů i kamarádek.

Video  Petr K. uctil památku Moniky (†36) a Klárky (†8): Našel sílu jít k hrobu!   - redakce Blesk
Video se připravuje ...

lamis ( 19. prosince 2013 00:08 )

ahoj cindy co by jsi chtela lepsiho, popral ti lysoun, same krasne veci a to poosledni je i zdravy prospesne vy dis jak na tebe mysli aspon se clovek zasmeje i kdyz na cizim

lamis ( 19. prosince 2013 00:02 )

lezim

laura666 ( 18. prosince 2013 01:28 )

HALOOO.......HLEDÁM TIGSES-------------JE TU NĚKDE?????

inocenta ( 16. prosince 2013 15:51 )

Nepřišel jsi na nic nového. Když se nevyšetřovlo kvalitně tam, tak tady na nic už přijít nemohou. Chyba je v politice, když nejsou uzavřeny žádné dohody se zahraničím,kam jezcí ročně ticíce turistů. Myslím sm přítomnost našich u vyšetřování a u pitvy.

querty ( 16. prosince 2013 08:43 )

Pochybuji,že se vůbec dozvíme jak se to vlastně stalo. Ale pochybuji, že by v tom měl Petr prsty.

Zobrazit celou diskusi