Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Annu (†48) střelil do obličeje vlastní syn: Smrt jí předpověděla věštba!

Autor: shp - 
12. prosince 2013
11:53

Její vlastní syn ji zabil dvěma střelami do obličeje. Slovenka Anna H. (†48) však o svém tragickém osudu věděla dopředu. Před lety jí v cirkuse vyvěštili, že se nedožije dlouhého věku a zemře tragickou smrtí. Hororová věštba se skutečně naplnila, až z toho jde mráz po zádech.

Anna ze slovenských Príbeliec zemřela minulý pátek. Její vlastní syn Slávo ji dvakrát z lovecké pušky střelil přímo do obličeje. Žena neměla šanci přežít. Syn se dal na útěk, ale byl v neděli dopaden policisty.

Mladík byl již v minulosti pětkrát odsouzen za 13 trestných činů. Šlo o loupeže, krádeže a drogy. Naposledy se z vězení vrátil v dubnu. Teď mu hrozí doživotí.

Osud ale krutý konec Anně naplánoval dopředu A dal jí o tom vědět. Na místě, kam se ostatní chodí smát a bavit. V cirkuse. Na jeho osudnou návštěvu zavzpomínaly vzdálené příbuzné Anny Ľubka a Vierka.

Nikdo věštbě nechtěl věřit

Všem věštili z klobouku cirkusáci. „Vytáhli jsme si lístečky, na kterých mělo být jméno našeho vyvoleného. Chudák Anna tam ale měla napsáno, že se nedožije dlouhého věku a tragicky zahyne. Nikdo tomu nechtěl tehdy věřit,“ říkají Ľubka a Vierka.

Brutálně zavražděnou Annu již pohřbili. Rozloučit se s ní přišlo na dvě stě lidí. „Je to hrozné. Matka donosí děti a ono potom udělá tohle. Čeho je hodný takový člověk? Ničeho, měli by z něj každý den kousek ukrojit,“ řekly zdrcené příbuzné. „Drogy mu vymyly mozek,“ dodaly.

lepabrena ( 12. prosince 2013 16:52 )

Nikdy jsem se necítila více nesvobodná než nyní. Žiji v Praze na sídlišti- za tmy nikdy nevycházím z domova kvůli vysoké kriminalitě. Byla jsem mnohokrát okradena a oloupena za bílého dne. Hospody a diskotéky ani divadlo nenavštěvuji- právě z důvodu vysoké kriminality. Vysokou kriminalitou je vinen benevolentní přístup politiků všech stran k drogám, jejich výrobcům, distributorům a uživatelům. V mém sousedství v paneláku Vietnamec vyrobil 10 kilo pervitinu-aniž policie zasáhla po neustálých stížnostech sousedů. Vietnamce- ozbrojeného dvěma samopaly odvedla až zásahová jednotka policie- po kapsách měl 2 milióny Kč. V protějším paneláku při výrobě pervitinu vznikl výbuch, urval vchod do paneláku a zabil 2 výrobce pervitinu. Vietnamci v současnosti převzali drogový trh v Česku. Jejich zastánce- a díky penězům od nich- Marcel Winter- nám na to jistě řekne, jak jsou Vietnamci pracovití a jejich děti chodí do školy! Jsem z rodiny emigrantů- téměř všichni moji blízcí emigrovali po roce 1969 na Západ- tam by si nikdy nedovolili to, co si Vietnamci a jiní cizinci dovolují zde- výrobu a rozšiřování drog. Živnostenské povolení jim nedali- to se vydává až když se po mnoha letech osvědčili a získali trvalý pobyt a všechny zkoušky potřebné k otevření živnosti složili v jazycích daných zemí. Jinak mohli po příchodu do země, která jim poskytla azyl vykonávat- ač univerzitně vzdělaní odborníci s praxí- jen pomocné závislé práce. Konkrétně můj strýc- v Praze lékař- po příjezdu do Švýcarska si vydělával řadu let jako myč mrtvol na pitevně- než znovu složil všechny zkoušky, aby obhájil vysokoškolský diplom- a jako lékař mohl pak pracovat jen pod dohledem někoho- žádnou vlastní ordinaci nebo živnost! Dovolenou si bral na zdokonalení v cizích jazycích. Myslím že vše je jasné- buď tady chceme kriminální stát s feťáky anebo ne! A hlavně - už si nelhat sám sobě!

anka ( 12. prosince 2013 15:59 )

a co byste chtel, postavit vysokou zed kolem CR????Fet je svinstvo, ale daleko vice lii umira na nasledky nasili spachaneho nasilniky pod vlivem alkoholu...

obluda.pb ( 12. prosince 2013 15:54 )

Bože, Blesku, to je ale sračka...

jan490 ( 12. prosince 2013 15:46 )

Skoro kazdy zna zemrelou pani Tamaru Cenkovou, ktera dlouha leta radila maminkam ve Snidani s Novou, jak vychovavat sve deti. Nikomu tam tehdy nevadilo, ze jeji syn ve 12 letech zastrelil jejiho manzela a tedy sveho otce pana Jiriho Macha. Takovahle pseudo psycholozka, po takoveto tragedii ve sve rodine , radila vsem ceskym maminkam , jak spravne vychovavat sve deti...Mozna TV Nova chtela , aby deti vice vrazdili sve rodice, jinak si tuhle zhovadilost neumim vysvetlit. Mozna tu mame prvni vysledky , vychovy podle pani Cenkove.... . Dekujeme TV NOVA

pelagie ( 12. prosince 2013 15:04 )

Vychovala si pěknýho spratka, který se neštítil obrátit zbraň proti své matce ...kde se stala chyba soudruzi ??? pochopitelně v rodině ..je to smutné, ale je to tak

Zobrazit celou diskusi