Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tři muži zemřeli po vánočním večírku v sauně: Nikdo neví proč!

V německém Ennepetalu zemřeli za záhadných okolností tři muži v sauně. Zabil je alkohol?
V německém Ennepetalu zemřeli za záhadných okolností tři muži v sauně. Zabil je alkohol?  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
11. prosince 2013
22:04

Na firemním večírku bylo veselo, všichni měli dobrou náladu a alkohol tekl proudem. Pak ale dostal šéf firmy na obrábění kovů Frank M. (†48) nápad, který stál jeho a dva další kolegy (†36 a †38) život. Pozval je do své luxusní rezidence v německém Ennepetalu do sauny. Tam je ráno našli mrtvé!

Vánočního večírku v Ennepetalu v Severním Porýní-Vestfálsku se v sobotu zúčastnilo na 400 lidí. Všichni se bavili, pracovní rok byl pro ně náročný, ale úspěšný. Zaměstnanci si dopřávali alkohol plnými loky.

Šéf firmy Frank dostal, dost možná posilněn alkoholem, hloupý nápad, který přednesl dvěma svým kolegům z firmy. Že půjdou k němu do sauny, kterou má ve své rezidenci. To skutečně učinili, ale ven ze sauny se již nikdy živí nedostali. A to dost možná vlastní vinou.

Mrtví byli nalezeni v sauně. Přivolaní záchranáři mohli konstatovat jen smrt. Nikdo zatím neví, co se mohlo stát. Dveře od sauny nebyly zamčené. Kdyby jeden z mužů dostal zdravotní problémy, jeho kolegové by jistě šli pro pomoc.

Zabil je alkohol?

„Pitva neodhalila příčinu smrti. Návštěva sauny po požití alkoholu představuje velké nebezpečí,“ prohlásil vyšetřovatel. „Je možné, že byli muži tak slabí, že v dřevěné kabině usnuli a prodělali infarkt. Ale tři najednou?“ dodal. Zda sehrál v jejich smrti roli alkohol, odhalí toxikologické testy. Popíjení alkoholu v sauně přitom často vede ke kolapsu organismu.

Vyšetřovatelé pracují i s verzí, že muži si lili do odpařovače v sauně alkohol a přímo ho vdechovali. To mohlo vysvětlit i to, že byli mrtví všichni tři. Alkohol by na ně totiž začal působit ve stejnou dobu.

cobolotobolo ( 12. prosince 2013 12:41 )

ale prd, najlepsie je umriet po dobrej jebacke

jahodove_ticho ( 12. prosince 2013 12:37 )

Jo večírek v sauně... no evidentně to byla duhová firma

cobolotobolo ( 12. prosince 2013 12:29 )

treba zistit ci nepili na vecierku vodu rizlou colou, to by vysvetlovalo tu zahadnu smrt

ammy66 ( 12. prosince 2013 11:56 )

právě naopak socko

imperatorcaligula ( 12. prosince 2013 09:15 )

Zobrazit celou diskusi