Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka Rezešové chce vykoupit smrt: Dáme vám, co budete chtít, vzkazuje pozůstalým

Autor: ljš - 
9. prosince 2013
13:12

Myslí si, že za peníze se dá koupit všechno. Matka Evy Rezešové, která stojí před maďarským soudem za to, že podle obžaloby zavinila smrt čtyř lidí, se snaží koupit si odpuštění pozůstalých. Pomůže to její dceři k nižšímu trestu?

Podle nejnovějšího vydání maďarského deníku Blikk vzkázali Rezešovi příbuzným obětí, že přestože žádná výše odškodného ještě stanovena nebyla, budou jim ve všem plně k dispozici.

To ale pozůstalí striktně odmítají. "Rodinu nic takového nezajímá. Když jsem naposledy hovořil se synem, prohlásil, že přestože požadují odškodné, je pro ně o mnoho důležitější, aby viník dostal spravedlivý a činu odpovídající trest," řekl deníku zdroj blízký pozůstalé rodině.

Soudní líčení se komplikuje a miliardářská dcerka navíc přišla i o luxusní domácí vězení, a tak se její matka Eva Rezešová starší snaží s pozůstalými všemožně spojit a patrně chystá i vyšší nabídku, než byla ta, se kterou neuspěl jejich předešlý advokát.

Podle serveru Čas.sk pozůstalí nadále požadují 10 milionů forintů (1 milion korun) za smrt každé z obětí. Takovou sumu se ale Rezešovci původně zdráhali zaplatit. Před osmi měsíci poslali rodině 4 miliony (téměř 400 tisíc korun) a chtěli zaplatit výdaje za pohřeb. Ani jedna strana to však tehdy nepotvrdila.

strnad86 ( 10. prosince 2013 10:45 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

libor123 ( 9. prosince 2013 22:28 )

Já osobně bych nepřistoupil na nic. Protože tahle ta paní si myslí, že si koupí život někdo zpátky což není samosebou pravda a dělá vše pro to aby cerušku dostala z vězení. I kdyby mě prosila na kolenou a dávala co chtěla tak život se vrátit prostě nedá a nezaplatí ho ničím. Ale jinak bych ji dal minimálně 10 let na tvrdo a zaplatit samosebou pohřeb a minimální částka za život by byl jejich majetek. Měli by možnost se přestěhovat a hotovo. Do holobytu a mezi cikány.

hofihofi ( 9. prosince 2013 21:54 )

Ale kdysi jsem slysel o pripadu, kdy pozustaly pozadoval ocni bulvy pachatele.

hofihofi ( 9. prosince 2013 21:53 )

Tihle lide si mysli, ze si mohou koupit i smrt.

w.mojko ( 9. prosince 2013 21:48 )

dyskry..-máš komplex,alebo si taký úbožiak, že sa na viac,ako urážky Slovákov nezmožeš???

Zobrazit celou diskusi