Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Policista šílenec! Tohle udělal na dálnici. Ztratil odznak a ohrozil provoz!

Policista se snažil dodávce kolegů strhnout z kufru vlající pruh.
Policista se snažil dodávce kolegů strhnout z kufru vlající pruh.  (Autor: Reprofoto TV Nova)
Autor: et - 
9. prosince 2013
06:29

Tohle připomínalo seriál Kobra 11. Jenže byla to realita. Nebezpečné chování předvedli policisté na dálnici D8 - když před sebou vypozorovali dodávku, ze které vlál popruh, rozhodli se k autu přiblížit a popruh odstranit. Za plné rychlosti. Tenhle manévr však bude mít dohru. 

Šílenci! Jinak nelze popsat chování policistů na dálnici D8 za Prahou. Dodávce s pořádkovou jednotkou visel z kufru popruh. Místo aby jim to posádka doprovodné oktávky oznámila, nenapadlo je nic lepšího než ho zkusit na dálnici strhnout.

Ve vysoké rychlosti navíc zatím neznámému policistovi vypadl těžký služební průkaz! Nejenže popruh nestrhl, navíc ho za život ohrožující chování čeká minimálně kázeňské řízení - situací se již zabývá policejní prezidium.

"Určitě to šlo řešit nějakým kontaktem přes vysílačku, zastavit na nějakém bezpečném místě a řešit to dál," řekl TV nova, která na případ upozornila, dopravní expert Jan Pechout. "Míjeli jsme dvě pumpy, určitě zastavit mohli," dodal televizi svědek Václav, který celou riskantní situaci zachytil.

strnad86 ( 9. prosince 2013 10:12 )

Čau, už máte vyřešený vánoční dárky? Nakupte si je přes portál www.AkceZ.cz a my Vám vrátíme peníze z každého nákupu. To samé jako 1. v ČR u pojištění, spoření, či hypoték. Stačí se zdarma a bez závazků zaregistrovat.

francjosef ( 9. prosince 2013 08:34 )

Kolikrát člověk vidí co dělají na silnici za kraviny.Myslí si,že jsou jedničky,ale co nabourali aut svoji vinou nikdo neřekne a nás ta jejich blbost stojí jen peníze.Ať si opravy zaviněné sebou hradé sami.

podlesni ( 9. prosince 2013 07:08 )

snad pan Václav zůstane v anonymitě, jinak má na krku všechny policajty v ČR

Zobrazit celou diskusi