Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Mrazivé foto: Žena chtěla vyhodit syna z 12. patra!

Díky odvážnému hasiči se podařilo zabránit veliké tragédii.
Díky odvážnému hasiči se podařilo zabránit veliké tragédii.  (Autor: Youtube)
Autor: INT, lm - 
9. prosince 2013
09:00

Dva životy visící na vlásku! Takový pohled se naskytl obyvatelům sídlištního komplexu v Šanghaji, v Číně. Psychicky nemocná žena tu vyhrožovala, že vyhodí z okna v 12. patře svého syna a pak skočí také.

Plačící žena nejdříve seděla sama na parapetu okna bytu v 12. patře a křičela, že skočí. Poté na chvíli odešla do bytu a vrátila se se svým dítětem. "Nepokoušejte se mě zastavit!" křičela. "Myslím to vážně. Zabiju ho a pak sebe."

Na místě operovalo několik jednotek policistů, hasičů a zdravotníků. Jeden z hasičů riskoval svůj život, když se nechal spustit z okna nad bytem, zatímco ženu rozptylovali policejní vyjednavači. Díky odvážnému hasiči se podařilo zabránit veliké tragédii.

"Bylo štěstí, že se jim podařilo zajistit jak dítě, tak matku. Situace se obešla bez zranění," řekl policejní mluvčí. Ženu odvezli ihned poté do psychiatrické kliniky. Podle čínských médií trpěla depresemi kvůli tomu, že byla nezaměstnaná a celý den musela být zavřená doma. Dítě skončilo v opatrovnické péči. Není jasné, jestli ho matka někdy získá zpět.

strnad86 ( 9. prosince 2013 10:08 )

Čau, už máte vyřešený vánoční dárky? Nakupte si je přes portál www.AkceZ.cz a my Vám vrátíme peníze z každého nákupu. To samé jako 1. v ČR u pojištění, spoření, či hypoték. Stačí se zdarma a bez závazků zaregistrovat.

Zobrazit celou diskusi