Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Přispějte na dobrou věc: Vydražte srdce pro děti! Startujeme právě dnes

Autor: red - 
8. prosince 2013
07:11

Je to skvělá šance, jak pomoci nemocným dětem a současně získat unikátní dřevěné srdce vyzdobené Tomášem Klusem, Lucií Bílou a dalšími. Aukce ve prospěch projektu Blesk Srdce pro děti začíná na portálu aukro.cz právě dnes, zapojit se do ní můžete i vy!

Komu pomůžete: Posláním obecně prospěšné společnosti Život dětem je zejména pomáhat vážně nemocným dětem v domácí péči svých rodičů a malým pacientům hospitalizovaným na dětských odděleních nemocnic a také dětem v rehabilitačních stacionářích a v dětských domovech.

Co se draží: Dřevěná srdce z dílny řezbáře Jiřího Soubusty, která výtvarně ztvárnili a pojmenovali Lucie Bílá, Tomáš Klus, Tatiana Kovaříková, Martin Dejdar, Tereza Kostková, Vilém Čok a Štefan Margita. Vyvolávací cena je 1 Kč.

Galavečer už za týden! Aukce vyvrcholí příští neděli 15. prosince na benefičním galavečeru, který v přímém přenosu vysílá TV Prima z Obecního domu v Praze.

Aukce začíná právě dnes na www.aukro.cz

strnad86 ( 9. prosince 2013 11:37 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

abzk ( 8. prosince 2013 13:57 )

Koukám ty máš taky těžkej problém rozpoznat typ akce a vědět komu je určená

abzk ( 8. prosince 2013 13:55 )

Ty si pako Nejde o to kolik má. Jde o to jestli dá. Je jedno kolik dá, když to dá rád.

abzk ( 8. prosince 2013 13:53 )

abzk ( 8. prosince 2013 13:52 )

Někdo z koho odkapává žluč jak z tebe by stejně nic nedal ani kdyby měl tu třicítku denně

Zobrazit celou diskusi