Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Petr K. prozradil: Kde stráví Štědrý den? A nakoupil už dárky?

Autor: et - 
7. prosince 2013
05:00

Vánoce jsou svátky klidu a rodinné pohody. Pro Petra K. (35) budou mít ale hořkou pachuť. Koncem července přišel v Egyptě za záhadných okolností o manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8). Je sám, v posledních dnech se rozkmotřil i s rodinou Moniky. Na svátky nemá ani pomyšlení, raději je stráví v práci!

Štědrý den Petr K. vždy slavil s Monikou a Klárkou buď doma, nebo u příbuzných. „Nejsem ten typ, který by vysedával po hospodách. Rodina mi byla vším,“ řekl Blesku. Tragédie na egyptské dovolené mu ale ženu i dceru vzala. Jak se s tím o svátcích vypořádá?

Bez dárků a plánů

Sváteční atmosféra ani horečné nakupování se Petra K. vůbec nedotýká. „Nemám chuť shánět dárky, vlastně jsem nad tím doteď ani neuvažoval,“ nepřekvapil Petr. Adventní čas tak prožívá v zaměstnání, zřejmě tomu nebude jinak o Štědrém dnu. „Budu v práci. Nevím, jaké jiné plány bych měl mít,“ řekl sklesle. I když dostal mnoho pozvánek od známých, chce být sám. „Měl bych se podívat k rodičům. Kam půjdu, to se rozhodnu, až přijedu ten den domů,“ přemítal.

Jediné přání

Nejvíce starostí tak přes advent Petrovi dělá válka o dědictví po Monice a Klárce, kterou s ním vede švagr Radmil. I přes to všechno by jeden dárek Petrovi radost udělal. „Kdyby policisté vyřešili smrt mých holek,“ říká Petr.

cinderella1 ( 9. prosince 2013 14:55 )

what???

jsemtvaslintavka ( 9. prosince 2013 11:45 )

S tebou a mnou 12 Jsou na zámek

jsemtvaslintavka ( 9. prosince 2013 11:43 )

cinderella1 ( 9. prosince 2013 01:20 )

Mozna, ze jen bloudi a nemuzou najit tuto diskusi. Driv se jednoduse kliklo na KRIMI a vyskocil tam na tebe posledni P.K. clanek ...jenze dneska abys ho hledal jako jehlu v kope sena, vzdyt je to jako pazl. Na krimi je jen velmi stary clanek a nez se sem clovek proklika, tak ho berou certi ...vypada to ty brdo, ze si cert nektere uz doopravdy vzal do sveho kamrliku.

cinderella1 ( 9. prosince 2013 01:10 )

a nebo jsou bez elektriny po tom orkanu?

Zobrazit celou diskusi