Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Desetiletá dívka zkopala chlapečka (†2) a poté ho vyhodila z balkonu!

Autor: shp - 
6. prosince 2013
07:04

Taková neuvěřitelná krutost, a zrodila se v dětské mysli! Za matkou se po výstupu z výtahu v čínském Chongqingu zavřely dveře, které uvěznily jejího syna Yuanyuana (†2), což se mu stalo osudným. Dítě v něm totiž narazilo na teprve desetiletou dívku, která ho brutálně zbila, mučila, kopala ho do hlavy a po neuvěřitelném trýznění vyhodila z balkonu.

Matka nechala chlapečka v odstrkovadlu, a než chlapce stačila odtáhnout, zavřely se náhle dveře výtahu. Pak k němu přistoupila teprve desetiletá dívka. Místo duše dítěte však měla duši démona.

S chlapcem začala házet, mlátit ho pěstmi, až se svalil na zem. To jí ale nestačila a začala do něj kopat a šlapat mu na hlavu.

Nebohý Yuanyuan trpěl a naříkal, ale ani to dívku neobměkčilo. Chlapečka vzala a vyhodila ho z balkonu v 25. patře. Dítě pád přežilo, ale zemřelo brzy po převozu do nemocnice.

maxipesfik ( 8. prosince 2013 12:14 )

maxipesfik ( 8. prosince 2013 12:14 )

Souhlas.Jsou strašní.Vyděl jsem jak zacházejí se psy a byla to vážně hrůza.Kdo dokáže takhle brutálně ublížit zvířeti tak to klidně udělá i člověku.Jen můj názor.

e.44 ( 6. prosince 2013 18:16 )

Z textu článku jasně vyplývá, že šlo o cizí dívku. Pokud ti připadá nemožné, že ve výtahu jezdí společně i několik nejen nepříbuzných ale i navzájem se třeba ani neznajících lidí, asi jsi nikdy nebydlel v paneláku Pokud ti připadá něco tak normálního, jako výskyt 10tiletého dítěte bez rodičů ve výtahu, jako scifi, pak vážně netuším co si o tobě mám myslet

paragraf ( 6. prosince 2013 16:46 )

proč by to nemohla být sestra, třeba nevlastní, z rozvedeného manželství, kdy ji dostal do péče otec a znovu se oženil. Jak jinak by se tam tak najedenou objevilo 10leté dítě bez rodičů z nebe nespadlo. Je to daleko pravděpodobnější, než zdejší úvahy, že k nim nepatřila. Zřejmě jí dávali dost dlouho na vědomí, dost brutálně, že je nežádoucí, až to vyvrcholilo v její krutost a tak se pomstila.

porgy1 ( 6. prosince 2013 16:26 )

Vůbec mě to nepřekvapuje,vidím jak se číňani chovají ke zvířatům,surovci

Zobrazit celou diskusi