Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kamion se zřítil z mostu: Spadl do 12metrové propasti

Kamion se zřítil velkou propastí.
Kamion se zřítil velkou propastí.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: Jiří Čada - 
5. prosince 2013
20:07

Do hloubky téměř dvanácti metrů se na 153 kilometru dálnice D1 mezi Velkým Meziříčím a Velkou Bíteší zřítil kamion. Jeho řidič (47) ze zcela zdemolované kabiny vyvázl s těžkým zraněním.

„K nehodě došlo krátce před pátou hodinou ranní,“ informovala Blesk mluvčí krajských policistů Dana Čírtková. Řidič kamionu ze středních Čech, jel ve směru na Brno. „V místě kudy projížděl, už předtím došlo dopravní nehodě dvou dodávek. Řidič kamionu na místě prorazil středová svodidla, vjel do protisměru, odkud pak vyjel mimo dálnici,“ popsala nehodu policejní mluvčí.

Kamion se z dálnice zřítil do hluboké propasti v blízkosti jednoho z dálničních podjezdů. „Těžce zraněného řidiče museli ze zdemolované kabiny vystříhat přivolaní hasiči,“ dodala Dana Čírtková.

Řidič byl záchranáři převezen do brněnské nemocnice, kde je již ve stabilizovaném stavu. Zda šofér za volantem usnul, či se jednalo o technickou závadu na vozidle, vyšetřují stále na místě policisté.

strnad86 ( 6. prosince 2013 12:20 )

Ahoj , už máte dárky na Vánoce? Portál www.AkceZ.cz Vám jako 1. v ČR vrátí peníze nejen za nákup v e-shopech, ale i za platbu pojištění či půjčku. Podívejte se!

miroslav57 ( 6. prosince 2013 06:05 )

kdo tomu idiotovi dal řidičák a lituji toho že tam nezařval,kdyby jel proti autobus ???

cityjail ( 5. prosince 2013 22:46 )

Ještě že tak! Víte co by se mohlo stát,kdyby spadla propast na kamion? Jinak souhlas-12 metrů je strž a ne propast

mortis69 ( 5. prosince 2013 21:21 )

Dvanáct metrů je propast? To už i ten kamion je delší

Zobrazit celou diskusi