Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z luxusu zpátky za mříže: Rezešová je opět v base!

Autor: shp - 
4. prosince 2013
08:34

Luxusu si příliš dlouho neužila! Slovenská prominentka Eva Varholíková-Rezešová (36), která opilá zabila při autonehodě čtyři lidi, putovala po dvanácti dnech strávených v přepychovém domácím vězení opět do maďarské basy. Co se stalo?

Dědička impéria Rezešových loni v srpnu způsobila na maďarské dálnici pod vlivem alkoholu autonehodu, při níž zemřeli čtyři lidé. Tři na místě uhořeli, čtvrtá žena podlehla vážným popáleninám v nemocnici.

Soud za to poslal dceru magnáta do vězení na 6 let. Jenže advokát Rezešové se proti rozsudku nejenom odvolal, ale požádal pro svou prominentní klientku i o domácí vězení. Soud mu překvapivě vyhověl. Prokurátor László Mamleczky se proti tomuto rozhodnutí na místě odvolal. Zbohatlice přesto opustila po více jak roce maďarskou vazební věznici.

Rezešová se přestěhovala do přepychové zlaté klícky na břehu Dunaje. Cokoliv potřebovala, jí přivezl osobní řidič, v bytě měla předraženou televizi i nábytek. Zámožní příbuzní dokonce ze Slovenska převezli do domácího vězení Rezešové její starší dceru Alexandru. Ta si čas strávený s matkou pochvalovala a na svůj Facebook napsala: „Miluji těěe!“

Dvanáct dní luxusu

Jenže přehnaného luxusu si nakonec Rezešová užívala jen dvanáct dní. Včera večer si pro ni přijela policie, která zbohatlici převezla zpátky do maďarské věznice. Prokurátor Mamleczky totiž podal stížnost proti rozhodnutí soudu první instance. Za skutečnými mřížemi si Rezešová počká na další soudní projednávání, které může být až za půl roku.

vrtajzub ( 5. prosince 2013 04:11 )

wimr - a ty si ako zbohatol ? Hlavou to nebolo, lebo si megadebil, rukami pochybujem, na to nemáš, ale zlodejinou zaručene ! Zdedil si po tatkovi houno, a syn Rockefelera nebudeš, lebo ťažko s odretými ušami si zvládol 5 tried základnej školy. Takže degeš vyudený čo sa tu natriasa ako kilo hovädziny na dlh a robí BU BU BU ! Tvoj tatko sral na hnoji a tebe z tých luxusných topánok slama trčí !

vrtajzub ( 5. prosince 2013 04:01 )

wimr - ty tiež patríš do kasty megazlodejov ? Aby ťa ta lúza raz neobesila na kandeláber dole hlavou za tie tvoje scvrknuté gule !

vrtajzub ( 5. prosince 2013 03:56 )

vimr - už ťa očkovali proti besnote ?

dekatlon.je.tchurak ( 4. prosince 2013 18:59 )

lůza je tvoje vykur.vená matka koko.tohlavo

wimr ( 4. prosince 2013 16:20 )

bič patří na lumpenproletariát ke kterýmu patříš, lopato žebrácká

Zobrazit celou diskusi