Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Teta o ramlici knížete Schwarzenberga: Počali ji v kopřivách za kulturákem!

Autor: Jan Exner - 
30. listopadu 2013
05:00

Babička ji rozmazlovala, máma byla také na chlapy. Jana Vopěnková (24) proto nemůže být jiná. Tak se mladičké přítelkyně exministra Karla Schwarzenberga (75, TOP 09) zastává její teta Ilona Štechmillerová. A svěřila Blesku pohnutý příběh své »slavné« neteře.

Fotky, na nichž se knížecí dračice nechává v plném klubu svlékat a osahávat skupinou mladíků nebo provozuje lesbický sex s kamarádkou na stole v zakouřeném »pajzlu«, ji vůbec nepřekvapují. „Má to mít po kom. I její máma kdysi klidně udělala striptýz na stole, chlapi jí strkali bankovky za kalhotky,“ tvrdí.

Početí v kopřivách

V podobně »veselém« duchu se neslo i početí Jany. „Máma ji udělala někde v kopřivách za kulturákem. Řekla mi jen, že si nemohla pomoct, připomínal jí Robina Hooda. On se na ně samozřejmě vykašlal,“ vypráví.

Rozmazlená holka

Jana už roky nežije s matkou v Nepomyšli. Nesnesla se prý s její novou rodinou, a tak se odstěhovala do Prahy za babičkou, s níž má velmi blízký vztah. Nejen veřejná erotika, ale také peníze a touha po nich jsou přirozenou součástí života neukojitelné ramlice, jak mladou ženu pojmenovala módní guru Blesku Františka. „Od malička ji rozmazlovaly, měla všechno. A tak vždy inklinovala k zajištěným mužům,“ vysvětluje kořeny Janiny lásky k luxusu Štechmillerová.

Šaty za majlant

Teď musí být její neteř nadmíru spokojená. Podle Janiny kamarádky do ní Schwarzenberg jen za dva měsíce, co spolu chodí, vrazil 200 tisíc korun. Například na Slavících, kde byli poprvé veřejně spolu, oslnila večerní róbou z dílny návrhářky Beaty Rajské. Tu pořídila ve vyhlášené Pařížské ulici. „Konkrétní částku neprozradím, ale šaty se pohybovaly v řádech několika desítek tisíc,“ uvedla manažerka butiku Michaela Voňková.

krupan10 ( 2. prosince 2013 13:59 )

Konečně i členové TOP 09 začínají zjišťovat, že agent 009, noblesní rocker s červeným čírem, který se řítí životem na motorce, je degenerovaný, dementní sudeťák s právem prdět do plínek. Ještě rok, dva a přijde na to i degen slawicki, Svěráci, Hřebejk, Čáslavská, Menzel a jihočeští studenti.

mrdounerluscon ( 2. prosince 2013 12:50 )

at uz napisou o te zpevacce co se jmenuje TACHMINA a ma taky politika,je na youtube a je zakazana v blesku KARLEM VAGNEREM HEHE

sugarbitter ( 2. prosince 2013 11:54 )

Ateistická země bez morálky, tam toto možné je. Zemně, která vyváží staleté smrky do Vatikánu, a občan na to má být i hrdý. Někdo tady zřejmě upadl na hlavu... i dva jsou trapní, měli by se schovávat,ne ukazovat.

cernykondor ( 2. prosince 2013 11:51 )

Dobře,že není prezident. Vedle starého muže má stát elegantní dáma zralého věku, nikoli nějaká bezcenná hračka. Pokud se s takovou ještě vystavuje, tak už není o čem mluvit. Je zjevné, o koho se jedná.

cigaretovydym ( 2. prosince 2013 11:39 )

Zobrazit celou diskusi