Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Nejtrpělivější pes na světě: Tenhle pitbull udrží na hlavě vše!

Autor: shp - 
28. listopadu 2013
20:39

Pitbullové jsou označováni za nejagresivnější bojové plemeno, což je ostudná pomluva. Pomáhají mentálně postiženým při cvičeních a jsou to loajální společníci. O tom, že dokážou mít i svatou trpělivost, přesvědčil celý svět americký pitbulteriér jménem Scout.

Jeho panička mu totiž s oblibou umisťuje na hlavu nejrůznější předměty, se kterými pak trpělivě balancuje a nechá se s nimi i fotit. O tom, že je Scout nejenom trpělivý, ale i šikovný, svědčí fotografie, na které udržel dokonce vázu s květinou.

Jen se podívejte, co všechno šikovný pit bull udržel na hlavě. Některé jeho výrazy jsou přitom k popukání.

azorek ( 28. listopadu 2013 23:51 )

Mimochodem,má sklopené uši,takže úplně v poho není , jak píšou.Až si vyřeší to dilema,to se ještě budou dít věci.. Odpočívej v pokoji a v příštím životě všem sáčům,co tě teď tejraj,natehni pedel.

azorek ( 28. listopadu 2013 23:39 )

Potíž je,že kdyby své majitele z pochopitelných důvodů potrestal(pravděpodobně pokousal),"soud mu to neuvěří"a dostane trest smrti.Co je tedy lepší?Dál ze sebe dělat pitomce a žít,nebo bejt drsnej a rychle skončit? Tohle dilema mají každý den i dělňasové ve fabrikách-má dát přes čuňu nadřízenému protože je itiot a hned se sám potrestat "dobrovolným odchodem bez fin.podpory na ÚP",nebo se dál tepilně usmívat a "spokojeně vrnět : Ano,Sáhybe" .

levandulova ( 28. listopadu 2013 23:27 )

 jezis tohle je tyrani zvirat!

123_ja ( 28. listopadu 2013 22:20 )

chudacik, ako nestastne sa tvari

nyctereutes ( 28. listopadu 2013 22:16 )

Chudák pes. Má neskutečně dementní majitele. To není trpělivost s věcmi na hlavě, ale neskutečná trpělivost s hov*dskými majiteli...

Zobrazit celou diskusi