Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Žena byla znásilněna delfínem! Podle vědců je to normální

Podle vědců není touha delfínů po sexu s člověkem nikterak výjimečná.
Podle vědců není touha delfínů po sexu s člověkem nikterak výjimečná.  (Autor: Repro youtube.com)
Autor: Lukáš Vincourek - 
27. listopadu 2013
20:49

O tom, jak se může změnit návštěva delfinária v nepříjemnou záležitost, by mohla vyprávět šestadvacetiletá Rosie W. z Kalifornie. Se svým přítelem se rozdohla navštívit v San Diegu delfinárium, kde během plavání s "rozkošnými" tvory byla jedním z nich údajně sexuálně obtěžována.

Celý incident trval jen asi minutu, když k Rosie, která v tu chvíli seděla na okraji bazénu, připlul delfín, nejprve ji objal a pak se s ní pokusil souložit. Podle pobavených svědků však neúspěšně. Na událost před časem upozornila americká televizní stanice CBS. Případ je nápadně podobný s incidentem, který se odehrál před dvěma lety v Havaně, kde došlo takřka ke stejnému chování delfína během setkání s návštěvníky místního delfinária.

Podle vědců se ale u delfínů, konkrétně pak u delfínů skákavých jedná o přirozené jednání. Před časem uvedla americká stude National Geografic, že zvýšené sexuální libido zmíněných zvířat je tradiční. Delfíni si na rozdíl od jiných zvířat dovedou sexuální akt, podobně jako člověk, užít. Tvrzení odborníků podpírá i fakt, že na serveru YouTube.com se dá najít nespočet obdobných případů.

Záliba v hromadném sexu

Delfíni navíc často v přirozeném prostředí vyhledávají netradiční sexuální praktiky i u svých biologických protějšků. Odborný server Deepseanews upozornil na výskyt častých případů, když skupina dvou až tří samců delfínů zaútočí na osamocenou samici. Pak ji proti její vůli přinutí k sexu. Z lidského pohledu jde o něco jako únos; samci si totiž samici takto drží pro uspokojování svých potřeb na celé týdny a někdy i měsíce. Pokud se samice pokusí utéct, samci se k ní chovají agresivně a dokonce ji fyzicky napadají.

Tento případ však rozhodně není ojedinělý. Na serveru YouTube.com lze nalézt i další videa, ve kterých se delfín pokouší o soulož rovněž s návštěvnicí delfinária, potápěčem či s trenérkou.

Čtěte více na: http://www.denik.cz/ze_sveta/v-delfinariu-ji-znasilnil-delfin-ostatni-jen-prihlizeli-20131126.html

zadnice ( 28. listopadu 2013 10:39 )

Šláfenberg s "Tamarou"???

vanpet ( 28. listopadu 2013 00:05 )

 Hele Vincourek ("novinář")... a kde je to znásilnění, o kterém se píše v titulku dokonce s vykřičníkem? Prý žena byla znásilněna delfínem! A v článku : nejprve ji objal a pak se s ní pokusil souložit. Podle pobavených svědků však neúspěšně. To je děs, co sem píše za paka. Dřív byli novináři. Ted už jsou jen škrabalové, články plné překlepů a hrubek. Výmysly, lži, manipulace. Někdy i katastrofální slovosled. Je to fakt bída. Zajímalo by mě kolik pisálků z Blesku vystudovalo žurnalistiku. Někdy by to bylo slabé i na amatérský blog. A když si novinář říká i takový Krušina... to už je k pláči.

Zobrazit celou diskusi