Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Rarita na Karlově mostě: Pes na počítači napíše, co říkáte!

Na Karlově mostě je k vidění geniální pes. Je to ale podvod!
Na Karlově mostě je k vidění geniální pes. Je to ale podvod!  (Autor: reprofoto Natocvideo.cz)
Autor: Tomáš Koníček - 
26. listopadu 2013
07:59

Zázračný pes! Světová rarita! Tohle můžete vidět jen na Karlově mostě. Pes, který packami mlátí do klávesnice a píše přesně to, co nadiktuje páníček? Že je to nesmysl? Hafan se jménem Newton si za drobné do klobouku (pro majitele) užívá popularity. Jenže je to celé podvod!

Scénku jako z nějakého sci-fi, někdo umístil na internet. Muž s mikrofonem láká kolemjdoucí na světovou raritu. „Cože? Ale jak?“ diví se muž, který vyzve raťafáka, aby naťukal do počítače slovo auto.

A scénka se opakuje. „Ňůtne, napiš Praha!“ rozkáže páníček nové slovo, s kterým přispěchá další muž. „Světový unikát! Pes, který píše na klávesnici. Tohle jste ještě nikdy neviděli!“ rozhlašuje páníček a láká další diváky.
Mezitím si lidé v úžasu točí vše na telefony a penízky postupně cinkají v klobouku.

Jenže pak nastane zlom. Nejprve chlapíka někdo kontroluje, jestli má vůbec nějaké povolení. Vzápětí přispěchá jiný muž, který hlásí ostatním. „To tam někdo píše za zdí.“ „Vždyť je to podvod!“ křičí další podvedený, který okamžitě kouká za zeď a vidí, jak komplic balí notebook a mizí kvapem pryč. Je vidět, že Češi jsou opravdu koumáci ve všem možném.

paula ( 26. listopadu 2013 11:36 )

A co na tom ? Každé "kouzlo" je iluze nebo "podvod". Už jen naučit hafíka takhle sedět na zadečku a cvakat do klávesnice jistě stálo spoustu úsilí ...

dynobaba ( 26. listopadu 2013 09:40 )

Přesně tak. Srandička pro pobavení

majojo ( 26. listopadu 2013 08:55 )

Tak takovému podvodu bych s nebránila - je to jeden z těch klasických pouťových. Jsou jiné podvody, které bych pranýřovala, blešani, včetně vašich vlastních.

Zobrazit celou diskusi