Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Doktor Čuně chtěl nechat popravit Šándora: Na Bartákovy vrahy jsem připravený!

Autor: shp - 
25. listopadu 2013
14:01

Svým asistentkám udělal z života peklo na zemi, znásilňoval je a ponižoval. I když je teď za mřížemi, s vyvíjením teroru nepřestal. Doktor čuně Barták plánoval z vězení vraždu tří lidí, včetně bezpečnostního experta Andora Šándora. Blesk.cz se ho zeptal, co si o své plánované popravě myslí.

Perverzní doktor čuně Barták si odpykává čtrnáctiletý trest za znásilňování a terorizování svých asistentek. Jeho pracky jsou teď na ženy, kterým tolik ublížil, krátké, ale jeho vliv v podsvětí evidentně váhu má. Z basy se totiž pokusil objednat vraždu advokát Oldřicha Choděry a pravoslavného kněze Eugena Frimanna z Teplic. V jeho hledáčku se ocitl i Andor Šándor.

„Bohužel ta zpráva se zakládá na pravdě, je to celé v trestním řízení vedeným policejními orgány,“ potvrdil objednávku vraždy Blesk.cz sám Šándor. „Věřím, že policie vyšetřování vede dobře a že bude Barták spravedlivě odsouzen,“ dodal někdejší šéf bezpečnostní služby.

Jsem připraven se bránit

Bartákova objednávka vraždy Šándora rozhodně nenechala chladným. „Byl jsem ujištěn policií, že celá věc je pod kontrolou, ale neberu to na lehkou váhu,“ přiznal. Je však připraven bránit se sám. „Dělám si vlastní bezpečnostní opatření. Ale o těch rozhodně nebudu mluvit,“ dodal pro Blesk.cz.

587587 ( 25. listopadu 2013 22:16 )

Ale být na jeho místě, tak bys byl zesraný i za ušima.

hennessy7 ( 25. listopadu 2013 19:12 )

Jděte se bodnout, zase není diskuze u Kotleby. Pokud se to Blesku nehodí, prostě diskuzi nenabídnou nebo ji zruší jako u pětimámy. Trapný Blesk. Stejně si každý bude o cikánech myslet svoje i bez chybějící diskuze.

bersimalinecka ( 25. listopadu 2013 15:52 )

je to hnus co se tady děje a co se ještě stane.Když prďola podepsal zrušení trestu smrti tak v tom okamžiku se za naše peníze obklopil ochrankou kdejaký vládní poskok.Proč asi?Protože dokázali zabezpečit sebe a rodinu a zbytek obyvatelstva je pomalu jak na jatkách..Nechala bych je žít obyčejný život oni už by se starali aby se jim v noci jezdilo tramvají bezpečně.A ty kydy jak jsme na tom byli před sameťákem špatně už mi obracejí žaludek.

pivon ( 25. listopadu 2013 15:35 )

Já už myslel, že už má půlky na dvě půlky. Kvůli těm děvčatům by si to zasloužil

marie60 ( 25. listopadu 2013 15:21 )

Zobrazit celou diskusi