Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rezešová verdikt oslavila: Párty v luxusním vězení! Pozůstalí jsou v šoku

Autor: Nový Čas, lm - 
24. listopadu 2013
20:29

Eva Rezešová (36) nezahálela a první den domácího vězení si užila, jak se na milionářku sluší a patří! Ve vězení, kde by podle nepravomocného verdiktu měla strávit ještě 6 let, slavila s rodinou a nejbližšími! Netřeba dodávat, že pozůstalí jsou doposud rozsudkem pořádně otřeseni.

Po, co soud vyměřil Evě Varholíkové-Rezešové šestiletý trest odnětí svobody v domácím vězení v luxusním komplexu v lukrativní čtvrti, zbyl úsměv na tváří zřejmě jen prominentní rodině. Po vyslechnutí verdiktu soudu zůstali pozůstalí jako opaření. "Kdyby šlo o běžného člověka, dopadne to úplně jinak. Takhle to vypadá, když má někdo peníze na znalce," řekli příbuzní obětí.

Varholíková odešla ze soudní síně bez pout a v domácím vězení na ni čekala uvítací párty ve stylu, jak se na pravou milionářku patří. Do Budapešti za ní přišli matka Eva Rezešová, bratr Július s manželkou Evou Džodlovou, právník Ivan Křenek, tlumočník Rezešové a další neznámá černovlasá žena. Matka a neznámá černovláska s ní zůstaly až do rána.

Varholíková dostala od svých nejbližších i dárky - například červenou krabičku, jejíž obsah ji evidentně potěšil. Krátce před vynesením rozsudku Nový Čas zachytil šoféra rodiny, jak vynáší z auta osobní věci milionářky - kufr plný oblečení, tašky, kosmetický kufřík zlaté barvy, či kávovar. Věděla snad prominentní rodina, jak se soudkyně rozhodne?

Tento luxus si bude Varholíková užívat pouze do doby, dokud se znovu neotevře soudní přelíčení, protože obhajoba i prokurátor se proti verdiktu soudu odvolali. Podle dosavadního verdiktu Rezešová sice řídila pod vlivem alkoholu, ale obecného ohrožení se nedopustila. Soudkyně konstatovala, že nehodě nešlo zabránit a že podíl na ní má i zahynulý řidič.

japos22 ( 25. listopadu 2013 15:26 )

No dyť. Alkohol = vinen. Labudu neomlouvám, ale ženský lezly, kam neměly.

rotegruz ( 25. listopadu 2013 15:00 )

Múj táta vždy říkal:" Za peníze v Praze dúm " nuž co dodat?

japos22 ( 25. listopadu 2013 13:39 )

Sdílím tvůj názor a odcházím tamtéž.

sores ( 25. listopadu 2013 10:15 )

Zářný příklad že je každý podplatitelný,že! A s tím už se nic vážení neudělá pokud budou mít prachy svou cenu!!! Soudy soudí pouze nemajetné, chudé. Jdu se v.yblít.

moiaza ( 25. listopadu 2013 08:41 )

Nic nového pod sluncem. Soudy na Slovensku soudí stejným metrem, jako naše soudy. Soudcovské mafie funguji v každém státě stejně.

Zobrazit celou diskusi