Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Manželé drželi tři ženy jako otrokyně: Vysvobozeny byly po 30 letech!

Scotland Yard vysvobodil z domu hrůzy 3 ženy, které v něm byly vězněny až 30 let.
Scotland Yard vysvobodil z domu hrůzy 3 ženy, které v něm byly vězněny až 30 let.  (Autor: profimedia.cz - ilustrace)
Autor: shp - 
21. listopadu 2013
16:36

Tři dekády byly drženy jako otrokyně, které musely sloužit svým pánům. Scotland Yard vysvobodil z hororového zajetí v Londýně tři ženy ve věku 30 až 69, které věznili manželé tyrani (oba 67).

Ženy byly drženy v domě manželského páru, který se nalézá v jižním Londýně. Na stopu nebohých otrokyň se přišlo poté, co jedna z žen zavolala pracovníkům charitativní organizace a tvrdila, že je zadržována proti své vůli několik dekád. V TV totiž viděla reportáž o nucených manželství právě od této organizace.

Když metropolitní policisté dorazili na místo, našli v domě vězněnou Malajsijku (69), Irku (57) a Britku (30). Je možné, že nejmladší z žen byla počata v domě hrůzy, nebo byla unesena později než starší ženy.

"Všechny tři ženy, které byly silně traumatizované, byly odvezeny na bezpečné místo, kde zůstanou," uvedla policie v prohlášení. Podle policie mezi nimi nebyl žádný příbuzenský vztah a nic nenasvědčuje tomu, že by byly sexuálně zneužívány.

Manželé je drželi až 30 let

Podle vyšetřujícího detektiva Kevina Hylanda byly totiž ženy v domě drženy až 30 let. „Zahájili jsme intenzivní vyšetřování, které má zajistit důkazy, které by prokázaly obvinění.

girasole. ( 21. listopadu 2013 17:18 )

Zobrazit celou diskusi