Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Muž na benzince vyhrožoval mačetou: Kvůli přednosti v jízdě!

Video se připravuje ...
Autor: Jiří Čada - 
19. listopadu 2013
20:05

S mačetou v ruce vyhrožoval podříznutím u benzinového čerpadla v Jihlavě rozlícený šofér jednomu ze svých kolegů. Ten mu údajně nedal při vjezdu k čerpadlu přednost.

Jako šílený se choval řidič (57) červeného osobního automobilu z Jihlavska, když mu mladý řidič (28) náklaďáku značky Iveco z Třebíče zkřížil při vjezdu k benzinovému čerpadlu cestu. „Přiběhl k jeho kabině, strašně řval, tloukl mu do oken a chtěl mu utrhnout zpětné zrcátko,“ popsal vyhrocenou událost jeden ze svědků.

Vyděšený řidič náklaďáku se v kabině zamkl. „Když se objevil s mačetou v ruce, netušil jsem, co od něho mohu čekat. Vyhrožoval, že mě podřízne,“ svěřil se řidič.

„Kuriozitou je, že ten šofér, který vytáhl mačetu z kufru svého auta, sem v tom afektu dokonce mobilem přivolal policisty. Ti mu, ale nakonec mačetu nejen sebrali, ale teď z toho bude mít i průšvih,“ uvedl Petr Zeman z obsluhy čerpadla.

Na místo incidentu přijelo hned několik policejních vozů. „Případ vyšetřujeme jako přečin výtržnictví a nebezpečné vyhrožování se zbraní. Mačetu jsme na místě zajistili,“ potvrdila mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová.

Video Muž na benzince vytáhl mačetu - Policie ČR
Video se připravuje ...

zadnice ( 20. listopadu 2013 13:28 )

Zajisté to byl ci.gán, cožpak někdo jiný vozí běžně v autě mačetu???

labid ( 19. listopadu 2013 21:15 )

Bože můj, ty zamindrákované debily za volantem v poslední době jakoby shazovali :-/

boroboro ( 19. listopadu 2013 20:35 )

Podle toho, co bylo v televizi, to vypadalo na příslušníka etnika, pro které je použití mačety při řešení drobných konfliktů standardní....

tarot666 ( 19. listopadu 2013 20:18 )

škoda,že šofér kamionu neměl legálně drženou bouchačku.Ten vyžranej tlustoprd s mačetou by se pos.ral strachy,kripl debilní

Zobrazit celou diskusi