Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sexy Slovenka mezi nejhledanějšími zločinci světa: Unesla děti z Hollywoodu do Česka?

Autor: shp - 
15. listopadu 2013
18:01

Je sexy, nevypadá nebezpečně, a přesto patří k nejhledanějším zločincům světa. Svůdnou Slovenku Márii Mišejovou Pfeifer má v hledáčku CIA, NCIS, a dokonce Interpol. Viní ji totiž z únosu synů Sashy (4) a Jerryho (10), se kterými beze stopy zmizela v létě 2012.

Každého z chlapců má Mária s jiným mužem. Jeden z otců, bývalý hollywoodský producent, vytvořil několik internetových stránek, kde žádá o pomoc s nalezením dětí, ale zatím marně.

Je s dětmi v Česku, nebo na Slovensku?

V době, kdy Mária zmizela, měla oba chlapce ve střídavé péči s otci. Před létem se rozhodla, že syny vezme na návštěvu Česka a rodného Slovenska, k čemuž dostala povolení od soudu s omezením od 1. června do 1. července. Jakmile se ale blížil konec toho termínu, Slovenka se začala vymlouvat a nakonec přestala komunikovat úplně. Je možné, že je s dětmi stále na Slovensku, nebo dokonce u nás.

Chlapci musí vídat otce

Tehdy oběma otcům došlo, že Mária syny unesla, a vše nahlásili policii. „Hledáme mámu, která prchla ze Spojených států a neumožňuje dvěma otcům vídat jejich děti. Je to už více než rok, co tito muži neviděli své syny. Pro malé chlapce je velmi důležitý kontakt s otci,“ prohlásil vyšetřovatel Michael Morris.

O děti se nechtěla dělit

Jeden z bývalých partnerů slovenské únoskyně a otec mladšího Sashy, Larry Hummel z Beverly Hills, se domnívá, že chlapce unesla proto, aby se o ně nemusela dělit. Pár měsíců před únosem totiž muž vyhrál soud o střídavou péči. „Viděla, že věci nejdou tak, jak by si přála. Byl to krvavý boj o péči. Myslí si, že děti své otce k životu nepotřebují,“ prohlásil Hummel.

lennne ( 16. listopadu 2013 10:33 )

To co udelala se kvalifikuje jako unos ditete.....je podle zakona zlocinec i kdyz jsou to jeji deti.

turan ( 16. listopadu 2013 09:19 )

"Nebezpečný zločinec"?Koľko ľudí zavraždila?Žena ktorá ušla so svojimi deťmi do EÚ!

hofihofi ( 16. listopadu 2013 07:26 )

Ja nevim kde bydli, ale tyhle caklotiny sem vetsinou lezou ze zahranici, protoze tam by je hnali.

hofihofi ( 16. listopadu 2013 07:23 )

Lidi se uz ani nechteji zenit a vdavat, protoze pak maji potize s rozvodem a je to fakt, jinak rozvodovost je v cr obrovska a delaji to hlavne zensky, chlap se ozere s kamarady, nebo posle tchyni nekam a zenska uz bezi na soud s rozvodem.

cinderella1 ( 16. listopadu 2013 06:04 )

Effatha November 12 Dt 24 Ahoj. Sem tam pracuji v dětském koutku a jednou jsem se dětí ptala na jejich rodiče. Pět ze sedmi mi odpovědělo, že jejich rodiče nežijí spolu. Cože?!...

Zobrazit celou diskusi