Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zakázaná láska Dany se žákem (12): Zamilované vzkazy na facebooku

Žák posílal učitelce na facebooku komplimenty
Žák posílal učitelce na facebooku komplimenty  (Autor: Facebook.com)
Autor: Nový Čas, šim - 
15. listopadu 2013
12:19

Vztah učitelky Dany (31) s dvanáctiletým žákem pobouřil celé Slovensko. Že trval několik měsíců a žena během něj přišla údajně do jiného vztahu, si však nikdo nevšimnul ani přesto, že chlapec se k lásce k ní vyznával na sociální síti.

Sedmák ze základní školy v Humenném napsal k profilové fotce své učitelky pochvalné hodnocení: „Fešanda“. Na síti také nechával nejrůznější zamilované vzkazy, dokonce si změnil status na zasnoubený. A to už v lednu minulého roku. Jakto že si toho nikdo nevšiml?

„Miluju tě“ nebo „Chybíš mi!“ – i takové statusy postoval chlapec na Facebook. Oficiálně se žák s učitelkou v přátelích neměli, posílali si však zamilované komentáře. Trvalo to zřejmě měsíce a to vše bez jediného povšimnutí okolí.

Až nyní, když se sexuální aféra provalila, si dospělí z chlapcova okolí začali uvědomovat, že se něco dělo. „Lákala ho na zmrzlinu, zvala ho na kolo,“ řekla slovenské televizi JOJ chlapcova babička. Ta také tvrdí, že učitelka s chlapcem otěhotněla.

Také rodiče ostatních dětí si nyní uvědomili, že o učitelce slyšeli od svých potomků. „Děti říkaly, že ona tomu chlapci nadržovala. Zlobily se, že přestože dělal ve třídě neplechu, nedávala mu poznámky. Co ale mezi nimi bylo, nikdo neví,“ řekla k případu jedna z matek.

Obviněná učitelka na škole už nepracuje. Odešla na mateřskou dovolenou. Škola se k případu až do ukončení vyšetřování nechce vyjadřovat. Snaží se chránit zejména zájmy dětí. Většina rodičů se o obvinění učitelky ze sexuálního zneužívání dozvěděla až z médií.

Učitelka Dana se svým synem Učitelka Dana se svým synem | Facebook.com

„S tou učitelkou nebyl problém. Nikdo si na ni nestěžoval. Nevím, co se mohlo stát. Ta škola je nejlepší v regionu. Vyhrávají okresní kola olympiád. Mají rekonstruovanou budovu a na dobré úrovni i vybavení tříd,“ řekl o škole člen ze školské rady.

Jaké stopy může intimní poměr s učitelkou zanechat na chlapci?
Sexuoložka a psychiatrička Danica Caisová, kterou oslovil slovenský deník Nový Čas, říká, že odpověď na tuto otázku není jednoznačná. Závisí na mnoha faktorech. „Přestože je zákonná hranice začátku pohlavního života 15 let, už v období puberty vznikají city lásky, erotické přitažlivosti. I ve věku 12 let je možné intenzivně milovat. Ale i když dá dítě souhlas k intimnímu sblížení, dospělý člověk ho nesmí akceptovat. To, do jaké míry bude chlapec touto událostí poznamenaný, závisí i od toho, jak bude snášet období pro provalení intimností,“ míní expertka.

milofr ( 15. listopadu 2013 20:51 )

no a nebo šmírovala na WC a líbilo se jí to jeho kladélko, jemu to určitě neuškodilo naopak na staré kobyle se naučíš jezdit nejlíp, to mám z vlastní praxe

milofr ( 15. listopadu 2013 20:46 )

jasně máš pravdu ty voe

lennne ( 15. listopadu 2013 18:12 )

az porodi, staci udelat testy otcovstvi

lennne ( 15. listopadu 2013 18:08 )

Nesouhlasim, s tim co ta zenska udelala, byt to muj syn tak ji zmaluju hrbet, ale klukum se to "hrne" do hlavy uz v 10 letech....mam dva syny a porad meli neco na "praci" v koupelne, na zachode, mizely mi katalogy s pradlem na modelkach , dneska nekteri kluci vypadaji ve 12 na 19.....stejne jako holky.

ivika4 ( 15. listopadu 2013 17:14 )

To není pedofilie to je jen nedočkavost

Zobrazit celou diskusi