Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sraz starých soudruhů na křtu Štěpánovy knihy: Jakeš nestárne a dává si "čucíky"

Autor: vr - 
14. listopadu 2013
19:49

Ve čtyřhvězdičkovém pražském hotelu se ve čtvrtek večer sešli dva totalitní »bratři« - Miloš Jakeš (92) a Miroslav Štěpán (68). Křtila se totiž Štěpánova kniha a bílému vínu, kterým ji slavnostně polévali, neodolal ani sám Jakeš!

Jakeš nestárne a cucá víno!

Ač devadesátník, rovný jako pravítko stál Jakeš v obecenstvu plném milovníků komunistické minulosti, když se hrála česká a posléze i slovenská hymna. Pak si sednul ke stolu a trochu si přihnul taky! „Zdravotní problémy nemám žádné. Nesportuju, ale udržuju se tím, že rád a rychle chodím. A také jím velmi střídmě,“ řekl čiperný expapaláš Blesku s tím, že i na křest chtěl přijet městskou hromadnou dopravou. Syn mu to ale nedovolil a přivezl ho autem.

Štěpán: toho já se nedožiju

Jeho kondici komentoval i Štěpán, který jako šéf Lidových milicí proslul tím, že nechal leckdy brutálně potlačovat »sametové« demonstrace. „Je to asi i nějaká genetika a to, že vedl střídmější život, než třeba já. Já se toho jistě nedožiju,“ prohlásil milovník kubánských doutníků.

Štrougal má zlomené stehno

A proč na poslední chvíli odřekl účast bývalý československý premiér Lubomír Štrougal (89)? „Je nemocen, já jsem s ním hovořil, on má velmi závažné zranění, zlomení stehenní kost,“ řekl Blesku Štěpán. Konečně tedy odhalil, proč bývalý papaláš už druhým rokem chodí o francouzských holích. Vypadá to tedy, že se partička tří soudruhů, kteří se dodnes často vídají a diskutují, už se rozpadá…

mortis69 ( 15. listopadu 2013 04:27 )

Já bych se zase nechtěl srazit s tebou To vidět supernova,tak závistí skočí do nejbližší černý díry

luder ( 15. listopadu 2013 02:11 )

Co je na tom tak divného, ať se každý schází s kým chce ne? Nebo má snad z toho někdo průjem?

moiaza ( 15. listopadu 2013 00:01 )

Největší, nejhorší a nejtragičtější srážka je srážka pitomcem. Nikdy bych se nechtěl srazit s dyskrymynaciju. Hirošima by byla proti tomu legrace.

moiaza ( 14. listopadu 2013 23:58 )

Zapoměl jsi na modré hyeny!

moiaza ( 14. listopadu 2013 23:57 )

Počkám až se budou navštěvovat soudruzi z ODS. Bém, Janoušek, Krejčíř,Kalousek a další lotři. Občas je navštíví i spící atrapa kníže šlaufemberk.

Zobrazit celou diskusi